Ga naar hoofdinhoud

142.000 voor zoon Ogano Sitte op Woodlands veiling

De zesjarige Kyrelle van 't Krekelhof (v. Ogano Sitte) is de veilingtopper geworden op de vijfde editie van Woodland's International Sales. De voskleurige zoon van de onder Wilm Vermeir acterende Hacienda d'Eversem (v. Contact van de Heffinck) gaat voor 142.000 euro naar Frankrijk. 

De Franse klant kocht voor 90.000 euro ook de tweede Ogano Sitte-nazaat op de veiling, de zevenjarige merrie J’Adore vd Meulenberg. De knappe vijfjarige merrie Gorgeous Lady (v. Heartbreaker) gaat voor 125.000 euro richting Groot-Brittannië.

De vijfjarige Garlikk (v. Diarado)  werd verkocht voor 86.000 euro. Een tweede Diarado-zoon Kastaro van het Eelshof was goed voor 82.000 euro. Familie Devos bracht het laatste bod van 72.000 euro uit opde vierjarige Martin vh Molenhof (v. Scendix).

Bron: Galop.be / Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook