Ga naar hoofdinhoud

80.000 euro voor hengstveulen van Floriscount op DSP-Elite veulenveiling

Fly Amour GE (v. Floriscount mv. San Amour I). Foto: Schröder/hengste.Equitaris.de

Op de DSP-Elite veulenveiling in Nördlingen werd er maar liefst 80.000 euro neergelegd voor een hengstveulen van Floriscount uit een San Amour-I merrie uit de fokkerij van Gestüt Elstertal.

Voor de 72 geveilde veulens werd gemiddeld 9.976 euro neergeteld. Totaal werd er 718.300 euro voor de gehele collectie betaald. Naast de veilingtopper Fly Amour GE werden er voor meerdere veulens hoge bedragen neergelegd.

 

Veulenkampioen

Twee veulens werden voor 37.000 euro afgeslagen. Dit waren de veulenkampioen van Neustädt, Fanta 4 (v. For Romance II x Quaterback) en Vitus (v. Vitalis x Sandro Hit).

 

Secret-nakomelingen

Secret was met maar liefst vijf veulens goed vertegenwoordigd in de veiling. Voor Pearlette GE (mv. Grey Flanell) werd 17.500 euro neergelegd. Super Girl of Glory (mv. Quaterback) ging voor 15.000 euro van de hand en Sunboy (mv. Le Champion) werd voor 11.500 euro afgeslagen. Selecao (mv. Dancing World) verandert voor 8.000 euro van eigenaar en Selena (mv. Domherr) was de minst populaire Secret-nakomeling en werd voor 7.500 euro afgeslagen.

Klik hier voor een overzicht.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Equitaris

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook