Ga naar hoofdinhoud

Black Horses Auction: Biedingen op dressuurpaarden zijn geopend!

Ad
Noir BH (Everdale x Houston). Foto: ©FotoTrailer

Vanaf nu kunt u online bieden op de dressuurpaarden van Black Horses Auction! Het aanbod bestaat uit achttien interessante dressuurpaarden en vrijdag 23 juli vanaf 20.00 uur loopt de online veiling af. Ga naar de website, registreer als bieder en bied mee op de dressuurcollectie!

De dressuurcollectie van Black Horses Auction bestaat uit zeven driejarige hengsten, vijf driejarige merries, één driejarige ruin, één vijfjarige merrie én vier fokmerries. De beste dressuurstammen zijn vertegenwoordigd in het dressuuraanbod, zoals de Endy-lijn, de stam van O.Bertje, de Charites-familie en de moederlijn van Apache.

Veterinaire gegevens

Alle veilingpaarden zijn voorzien van recente veterinaire rapporten. De sportpaarden zijn volledig röntgenologisch gekeurd en zowel de röntgenopnames als de verslagen hiervan zijn te vinden op de veilingwebsite. De fokmerries zijn klinisch gekeurd en ook hiervan is het rapport eenvoudig in te zien. Op de veilingpagina van ieder veilingpaard kunt u de veterinaire gegevens vinden onder ofwel het tabblad ‘Documenten’ ofwel te klikken op de link ‘Veterinaire documenten’.

Meer informatie

Er is de komende dagen nog de mogelijkheid om de veilingpaarden live te komen bezichtigen. Hiervoor kunt u een afspraak plannen met Carlo van Kaathoven (+31653246473). Voor meer informatie over de veiling kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via [email protected] of telefonisch met Peter van der Waaij (+31623412073) of Jasper van der Waaij (+31650879021 ).

Dressuurpaardenveiling: vanaf dinsdag 20 juli, 12.00 uur tot vrijdag 23 juli, 20.00 uur
Springpaardenveiling: vanaf woensdag 21 juli, 12.00 uur tot zaterdag 24 juli, 20.00 uur

Veilingwebsite
Dressuurcollectie
Springcollectie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook