Ga naar hoofdinhoud

Excellent Dressage Sales gaat door als online veiling

Excellent Dressage Sales 2019 Foto: Excellent Dressage Sales
Vanwege het coronavirus besloot de organisatie van de Excellent Dressage Sales dat de dressuurpaardenveiling op 28 maart in Hooge Mierde niet doorging en verplaatst zou worden naar een later tijdstip. Dat wordt zaterdag 18 april. Niet in de gebruikelijke vorm maar als online veiling.

“Met de huidige maatregelen van de Nederlandse overheid naar aanleiding van het coronavirus, kan het evenement niet plaats vinden zoals de mensen gewend zijn. Mede door de grote belangstelling heeft het EDS-team besloten over te gaan naar een online veiling”, aldus het EDS-team dat bestaat uit Joop van Uytert, Nico Witte, Tim Coomans en Joep Schellekens. “Er is een mogelijkheid, strikt conform de voorwaarden van de overheid, om op een aantal locaties de paarden te bekijken.”

Actueel beeldmateriaal

De collectie is te zien de website en wordt aangevuld met actueel beeldmateriaal. Vanaf dinsdag 12 april wordt de collectie online aangeboden en openen de biedingen. Op zaterdagavond 18 april sluit de veiling. Meer informatie over de procedure van de aangepaste veiling wordt uiterlijk 31 maart op de website gepubliceerd.

Veilingcollectie

Bron: Excellentdressagesales

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook