Ga naar hoofdinhoud

Grand Prix-hengst Triomphe de Muze (25) onder de hamer in online veiling

Triomphe de Muze (v. Chin Chin) - Foto: Stal de Muze

De bij het BWP, NRPS, Selle Français en sBs goedgekeurde hengst Triomphe de Muze (Chin Chin x Galoubet A, fokker Joris de Brabander) wordt verkocht via een online veiling. De 25-jarige hengst sprong met Fransman David Jobertie en later onder Thijs Derks op internationaal Grand Prix-niveau. Triomphe de Muze wordt geveild in de Elite Auction - Showjumping van Ekestrian, samen met 500 rietjes diepvriessperma.

De moeder van de hengst, de elitemerrie Caprice d’Ifrane, bracht naast Triomphe de Muze nog drie goedgekeurde hengsten, namelijk Quaprice for Ever (v. Quidam de Revel), Roetnik de Muze (v. Quidam de Revel) en Torna D’O (v. Nabab de Reve).Naast Triomphe de Muze lopen ook Shabanoe (v. Nabab de Reve) en Tzigane de Muze (v. Chin Chin) internationaal in de springsport.

Bekijk hier de pagina van Triomphe de Muze.

Bron: Horses.nl

5 reacties op “Grand Prix-hengst Triomphe de Muze (25) onder de hamer in online veiling

 • Brigitte de Graaf

  Och, zo’n oude boom nog verplanten…

 • Ja om zo n oude boef nog te verkopen beetje te

 • J. H.

  Het komt een beetje over als “zo.. Je hebt je geld opgebracht.. Nu ben je oud en in de winter van je leven dus nu mag je vertrekken want wij hebben niks meer aan je”

 • René

  Verkoop gewoon het sperma, en gebruik de opbrengst voor een mooie oude dag voor de hengst, zo’n dier heeft toch zowel in de sport als in de fokkerij zoveel aan zijn eigenaar gegeven en dan nu voor nog wat centen afdanken

 • Marion

  Wat belachelijk zeg! De meesten halen deze leeftijd niet eens dus wees blij dat je nog van hem kunt genieten. Maar blijkbaar genieten deze mensen meer van de centjes …. helaas is dat geen uitzondering in de paardenwereld….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook