Ga naar hoofdinhoud

Positieve eerste editie dressuurveiling Ekestrian

Advertentie

Na drie succesvolle jaren in de online veiling van springpaarden heeft Ekestrian onlangs haar eerste dressuurveiling georganiseerd. Met daarin een collectie van negentien 'veilingstukken': veulens, embryo’s en drachtige fokmerries, stuk voor stuk uit onmisbare kampioenslijnen en geselecteerd door Jessica Michel-Botton en het team van Ekestrian.

Het team is heel tevreden met deze eerste dressuureditie, waarin bijna de helft van de aangeboden veilingstukken verkocht werden naar Frankrijk, Duitsland en Nederland. “Fokkers van over heel Europa hebben hun vertrouwen in ons laten zien”, aldus de organisatie.

Trots van zijn kopers

Dit werd onder andere duidelijk tijdens de presentatie van het veulen Harmony’s don Noblesse x Blue Hors Doolittle, van de Deense stoeterij Lipas Horses, die nu een geweldige toekomst beloofd is bij zijn nieuwe eigenaren in Frankrijk.

Het veulen uit Schotland van Fidertanz, direct uit de moederlijn van dekhengst Painted Black en Marlies van Baalens internationale paard, Go Legend DVB, is aangekocht door een Franse, professionele stoeterij.

De Europese touch! Het veulen van Painted Black x Okeanos, van een Belgische stoeterij, gaat richting Duitsland. Dit prachtige veulen komt direct uit een prestigieuze moederlijn: die van Rubin Royal OLD en Romanov!

Het veulen dat geboren gaat worden uit Glock’s Johnson’s volle zus en de hengst Glock’s Zonik blijft in Nederland en wordt zonder twijfel de trots van zijn nieuwe kopers. De merrie van Spielberg x Amati, drachtig van Ferdeaux, verruilt België voor Frankrijk voor een nieuwe fokkerij-carrière.

Kopen kan nog

De veiling gemist? Er zijn exceptioneel goede veilingstukken die hun nieuwe eigenaren niet gevonden hebben tijdens de veiling! Neem contact met ons op via +33 7712 710 76 of [email protected]

Ekestrian is de fokkers en kopers heel dankbaar voor hun vertrouwen in deze eerste editie en kijkt uit naar de volgende veiling, voor het einde van het jaar.

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook