Ga naar hoofdinhoud

The Youngsters: vanavond om 19:30 uur presentatie op ClipMyHorse.TV

Ad
Foto: Sportpaardenveiling The Youngsters

Nog één dag tot dat de online editie van The Youngsters afloopt en vanavond worden de driejarige vrijspringers gepresenteerd op ClipMyHorse.TV.

De biedingen zijn inmiddels in volle gang, maar het is nog steeds mogelijk om te registreren als bieder en tot dinsdagavond mee te bieden op de getalenteerde paarden van The Youngsters. De presentatie is vanavond vanaf 19:30 uur te volgen op ClipMyHorse.TV.

Presentatie driejarigen

In de voorgaande edities van The Youngsters werd de collectie driejarigen voorafgaand aan de veiling gepresenteerd, maar vanwege de coronamaatregelen verloopt de veiling dit jaar online. Daarom worden alle driejarigen vanavond nogmaals gepresenteerd via de livestream op ClipMyHorse.TV, om zo de geïnteresseerden een extra goede indruk van de paarden te geven.

Rijpaarden uitproberen

De rijpaarden zijn de afgelopen twee weken veelvuldig uitgeprobeerd en van deze paarden is op aanvraag meer beeldmateriaal te verkrijgen. Morgen, op de veilingdag zelf, is er nog beperkt ruimte om de rijpaarden eventueel onder het zadel te testen. Neem hiervoor contact op via [email protected] of telefonisch +316 23412073 (Peter van der Waaij).

Veterinaire informatie

Alle veilingpaarden zijn zorgvuldig onderzocht door de veterinairs van Dierenkliniek Wolvega. Van alle veilingpaarden staan de veterinaire rapporten op de veilingwebsite onder de knop ‘Click here for Veterinary Report’ of op de biedpagina onder ‘Documents’. De röntgenfoto’s zijn beschikbaar op aanvraag; neem hiervoor contact op met [email protected]. Op dinsdagavond is er tevens een veterinair van Dierenkliniek Wolvega aanwezig om de veterinaire bevindingen toe te lichten; de contactgegevens zijn terug te vinden op de website van The Youngsters.

Vragen of problemen rondom online bieden?

LET OP! De veilingsoftware van The Youngsters werkt NIET op Internet Explorer, gebruik liever Google Chrome, Safari, Firefox of Microsoft Edge. Heeft u vragen en/of problemen wat betreft het online bieden of registreren, neem dan contact op via: [email protected] of telefonisch +31623412073 (Peter van der Waaij) of +316 40396344 (Annemijn Gaalman).

Bekijk de volledige collectie
Registreer als online bieder
Bied mee op de collectie

Bron: Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook