Ga naar hoofdinhoud

Veiling Duyselshof: Clarimo-zoon voor 61.000 euro afgeslagen

Dimitrie (v. Clarimo). Foto: Auction Duyselhof

Op de vanavond afgesloten online veiling van Duyselshof, de stoeterij van eigenaar Wim van der Leegte en topruiter Leopold van Asten, bracht Dimitrie (Clarimo ASK x Corrado II) het meeste geld op. De negenjarige Holsteiner-ruin werd afgeslagen voor 61.000 euro.

Dimitrie werd als veulen aangekocht door Stoeterij Duyselshof. Daar doorliep hij zijn opleiding en werd tot op 1,40 m-niveau uitgebracht door Joep van der Kampen.

Twee paarden brachten het tweede geld van 41.000 euro op. Dat waren de negenjarige Dylan (Balou du Rouet Z x Contender), een eigen fokproduct van  Duyselshof, en Charisma Z (Calato x Landjunge). Deze achtjarige is goedgekeurd bij Zangersheide maar met oog op de sport geruind.

Klik hier voor de volledige collectie met prijzen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook