Ga naar hoofdinhoud

20.000 euro voor veulen I’m Special de Muze, Chacco-rietje levert 30.000 euro op

Pearl Jam G (v. I'm Special de Muze). Foto: Stal Brouwer Auctions

Bij Kerkemeijer in Borculo is zondagavond de tweede groep springveulens van Stal Brouwer Auctions geveild. Het duurste veulen was Pearl Jam G (I’m Special de Muze x Voltaire), die voor €20.000 naar Hongarije is verkocht. Dit was echter niet het duurste kavel in de veiling. Het meeste geld werd namelijk betaald voor een rietje van Chacco Blue. Dat ging voor €30.000 naar Italië.

Eternal Flame V&K (Eldorado van de Zeshoek TN x Stakko) ging voor €17.000 naar stal Hendriks in Duiven. Pietangelo (Tangelo vd Zuuthoeve x Tampa) leverde €11.000 op en de nogal typisch genaamde Corona Blue (Cantona x Chacco Blue) €9.500.

Veilingtopper Pearl Jam G:

Andere veulens die mooie prijzen opleverden waren Pinot Grigio (Verdi TN x Heartbreaker) die voor €10.000 werd verkocht, Pabloh2 (Komme Casall TN x Quality time) die €11.000 opbracht en Pantos (Highway M TN x Padinus) die voor €10.000 over de toonbank ging.

Embryo Emir

Er werd ook een embryo van Emir uit de moeder van Hello Senator afgeslagen. Dit aanstaande veulen ging voor €15.000 naar de Melinahof. De meeste veulens in de veiling gingen voor bedragen tussen de 3.200 en 6.500 euro weg. Een handvol veulens werd niet verkocht.

Uitslag veiling en collectie

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook