Ga naar hoofdinhoud

53.000 euro voor For Romance-veulen, Farrell x Sezuan naar Nederland

Finou de Luxe (For Romance x Hofrat). Foto: Fohlenauktion Luhmühlen

Op de veulenveiling in Luhmühlen kwamen afgelopen zaterdag vijftig veulens onder de hamer. Het hengstveulen Finou de Luxe (For Romance x Hofrat x Compliment) leverde veruit het meeste geld op. Hij werd voor 53.000 euro afgeslagen aan Zwitserse kopers.

Faradiba (Farrell x Sezuan x Calypso II) leverde het tweede geld van 17.000 euro op en was daarmee het duurste merrieveulen. Dit veulen komt naar Nederland.

Gemiddeld ruim 7.000 euro

Van de vijftig aangeboden veulens werden er 46 verkocht. Zeven veulens leverden meer dan 10.000 euro op. De gemiddelde prijs kwam uit op 7.061 euro.

Volledige collectie en resultaten

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook