Ga naar hoofdinhoud

Borculo gaat online veulens veilen

Foto: Veulenveiling Borculo

Om het veertigjarig bestaan te vieren heeft de organisatie van de Veulenveiling Borculo besloten de Borculo Online Veulenveiling te lanceren. De online veiling zal de reguliere veiling niet vervangen, maar is een extraatje. Het is de bedoeling dat er tien kwaliteitsvolle spring- en dressuurveulens onder de spreekwoordelijke hamer komen.

De eerste editie van deze online veiling loopt van vrijdag 26 april tot en met maandag 29 april. Daarmee is de veiling vrij vroeg in het seizoen. De veertigste editie van de Elite Veulenveiling Borculo vindt plaats op 28 en 29 augustus.

Bron: Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook