Ga naar hoofdinhoud

EDS Veulenveiling naar Manege de Prinsenstad

Door een overvol wedstrijdschema van het Wereldkampioenschap Jonge Dressuurpaarden was het team van de Excellent Dressage Sales Veulenveiling genoodzaakt een nieuwe partner te zoeken. Die heeft het team gevonden in Manege de Prinsenstad in Delft. De EDS-Prinsenstad Veulenveiling vindt plaats op 1 september en veilt dit jaar voor het eerst ook springveulens.

Joop van Uytert is enthousiast over de samenwerking met de familie Duijndam: “Een mooie versterking, gezien de ervaring van deze familie in het organiseren van hippisch evenementen op hun vijfsterren-complex.” Van Uytert maakt samen met Nico Witte, Eugène Reesink, Tim Coomans, Joep Schellekens en nu dus de familie Duijndam deel uit van het EDS-team.

De voorgaande drie edities werden in de week van het Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden georganiseerd op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Opgave van veulens kan via de leden van de organisatie.

Bron: EDS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook