Ga naar hoofdinhoud

Gemiddeld 26.000 euro voor veulens op Equbreeding.auction

Catfight JT Z - Foto: Equbreeding.auction


Gemiddeld werd er 25.875 euro betaald voor een veulen en 29.250 euro voor een embryo op de equbreeding.auction, dat meldt de organisatie. 80% van de veulens vond een nieuwe eigenaar.

De topprijs werd geboden vanuit uit Zuid-Afrika en werd betaald voor een embryo van Chacco-Blue uit Panama du Seigneur (v. Darco). Panama du Seigneur sprong zelf op een 1.60m niveau en werd enkele jaren terug als fokmerrie aangekocht voor 250.000 euro. De nieuwe koper betaalde voor het embryo 42.000 euro.

Duurste veulen

Duurste veulen werd Catfight JT Z. De dochter van Comme Il Faut uit de volle zus van Charlemagne JT Z vond een nieuwe thuis in Canada voor 38.000 euro.  “Het resultaat bewijst dat kwaliteit steeds zijn weg vindt,” vertelt Matthias Claeys. “Een sportieve investering, en zo denken ook heel wat investeerders,” voegt Jody Bosteels toe. “We zijn enorm opgetogen met het resultaat en bedanken alle fokkers en kopers voor het vertrouwen in onze veiling. Ondertussen werken we verder aan onze volgende editie in augustus.”

Bron: Persbericht

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook