Ga naar hoofdinhoud

Laatste uren om te bieden op de May Deals! 

MayDeals

Vanavond 30 mei vanaf 20.00 uur eindigt de May Deals collectie op www.horsedeals.auction. Dit zijn dus de laatste uren dat je kan bieden op de veertien exclusieve veulens, jong paard, fokmerrie en de meer dan negentig rietjes van top hengsten!  

Chacco Blue mag natuurlijk niet ontbreken en is viermaal vertegenwoordigd bij de veulens. HorseDeals Prince Attractive is een zoon uit Prima Donna van ’t Roosakker, dochter van  Kassandra (volle zus Kassander), kleindochter van Electra (GP 1,60m met Jos Lansink)!  HorseDeals Prince Stunning komt dan weer uit Kallgirl de la Pomme, dochter van ’s werelds beste fokmerrie Cordula de Laubry en halfzus van Fantomas de Muze en Lector van den Bisschop.  Cool Best Cara S Z is een dochter van Chacco Blue uit Vera Cara die ook Appy Cara (1,60m) gaf.  Appy Cara nam eveneens deel aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016. Het  merrieveulen HorseDeals Princess Dazzling komt Iliana van Klapscheut, een rechtstreekse dochter van de 1,60m-merrie Coriana van Klapscheut.  

Dochter Classic Touch DH

Met Petula DH Z is een dochter van Pegase van ’t Ruytershof uit Stella Dwerse Hagen beschikbaar, Stella is een dochter van Lector van den Bisschop uit Classic Touch DH die met Thibeau Spits 1,55m loopt. Nog een interessant merrieveulen is Wish van Koningsbos uit Eldorado van de Zeshoek TN en Fleur de Kalvarie (Nabab de Reve) die met Olivier Philippaerts op 1,55m GP-niveau sprong. De moederlijn gaat verder terug op GP-merrie Dorothee de Kalvarie die succesvol was met Ludo Philippaerts en drie 1,60m-paarden gaf. 

Halfbroer Capitano Z

Chicky SP Z (v. Commil Champ Z) heeft met Lacosta Z als moeder een halfbroer aan de 1,50m  springende Capitano Z. Ook de pedigree van het hengstveulen HorseDeals Prince Lovely ademt  sportgenen. Hij is een zoon van Tobago Z uit Notre-Dame van ’t Roosakker die zelf 1,50m springt  en een kleindochter is van Electra van ’t Roosakker (1,60m). Uit dezelfde moeder komt het  merrieveulen HorseDeals Princess Breath-Taking, met Donthargos als vader. Uit die andere Roosakker-topper komt het merrieveulen Agaxinne v/d Braembeier dat Aganix du Seigneur als vader en Usha van ’t Roosakker als grootmoeder heeft. 

We bieden u ook een unieke kans aan in deze May Deals: Le King Blue Jara is een zoon van Le Blue Diamond uit de zus van de enige echte King Edward! 

Grand Prix-genen

De lijst met Grand Prix-paarden in de pedigrees van al deze veulens is zeer impressionant. Scope,  voorzichtigheid, fundament en topsport mentaliteit zit generaties ver verankerd. Bijzonder interessant is ook Quibelle van d’Abelendreef, een zesjarige dochter van Cornet  Obolensky die in moederlijn teruggaat naar de 1,60m Baronez (Skippy II). Quibelle is bovendien drachtig van Ermitage Kalone. Tenslotte is er ook nog de driejarige merrie uit A Million Dollar en B Estelle (v. Casall) wiens moeder verschillende 1,50m- en 1,60m-paarden bracht die zowel voor de sport àls de fokkerij interessant is! 

Vergeet niet om een goede deal te maken! 

De May Deals collectie sluit vanavond vanaf 20.00 uur op www.horsedeals.auction

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook