Ga naar hoofdinhoud

BWFA-veiling niet langer op Flanders Horse Event

BWFA Auction

De Belgian Warmblood Foal Auction meldt dat Patrick Gansbeke niet langer deel uit maakt van het BWFA-bestuur. Ook is de Belgische veulenveiling op zoek naar een andere locatie dan Flanders Horse Event. Gansbeke zat afgelopen jaren ook in het bestuur van Flanders Horse Event. 'Mede door deze dubbele bestuursfunctie en gemengde belangen ontstonden er vanuit FHE eisen waar de BWFA bestuursleden onmogelijk mee akkoord konden gaan', aldus een persbericht.

Door nieuwe eisen vanuit het Flanders Horse Event, dacht het bestuur van de veiling de kwaliteit niet langer te kunnen waarborgen. “Die kwaliteitsgarantie is één van de kernwaarden van de Belgian Warmblood Foal Auction. Om hierop verder te kunnen bouwen heeft het BWFA bestuur beslist om de veiling op een nieuwe locatie te organiseren”, aldus het persbericht.

Het bestuur heeft nog niet bekend gemaakt wat de nieuwe locatie zal worden.

Bron: BWFA

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook