Ga naar hoofdinhoud

Peter Wetzelaer en Linda van Doorn in selectiecommissie Borculo

Linda van Doorn en Peter Wetzelaer. Foto: Veulenveiling Borculo

Twee jaar geleden maakte Veulenveiling Borculo schoon schip met een vrijwel geheel vernieuwde selectiecommissie. Inmiddels zijn er weer aanpassingen gedaan voor het komende seizoen: Nol Gerritsen en Eugène Reesink maken geen deel uit van de commissie en Linda van Doorn en Peter Wetzelaer zijn toegetreden. Marcel Sterrenburg en Emmy de Jeu blijven als scouts actief.

Linda van Doorn was zelf actief tot en met de Lichte Tour dressuur en was een aantal jaar verantwoordelijk voor het trainen van de hengsten in het KWPN Verrichtingsonderzoek. Tegenwoordig runt ze Linda van Doorn Sporthorses in Lienden. “Ik koop onder meer veulens aan om deze later op te leiden en daarnaast fok ik jaarlijks op bescheiden schaal.”

Kennis handel en sport

Peter Wetzelaer werkte een aantal jaar als ruiter bij Nico Witte en begon in 2014 met Stal Wetzelaer op twee locaties: bij Stal Witte in Schijndel en bij de familie van Goor in Herpen. Hij richt zich op de betere dressuurpaarden en koopt jaarlijks veulens aan. “Ik weet wat er gewenst wordt voor de sport en de handel, maar net zo goed ook wat niet gewenst is.”

Bron: Persbericht/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook