Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » 4 Abonneren

Abonnement afsluiten & betalen

Hoe sluit ik een abonnement af?

Je kunt via de website een abonnement afsluiten door op ‘abonneer’ te klikken bij het door jou gewenste type abonnement. Klik hier om te zien welke abonnementen wij via Horses aanbieden.

Als je een abonnement afsluit via de website van Horses, kun je kiezen uit betaling per iDEAL, Creditcard of MisterCash, of per PayPal of voor een overboeking (factuur). Zodra de betaling ontvangen is, krijg je direct een bevestiging. Je kunt je ook via onze abonneeservice abonneren: (+31) 088 – 22 66 648 of [email protected]

Abonnementsvormen

Wij bieden verschillende soort abonnementen aan:

  • Paardenkrant + Horses Compleet
  • Paardenkrant + Horses Digitaal
  • Horses Digitaal (Premium)

Alle abonnementen bieden extra voordelen zoals het ontvangen van de nieuwsbrief, toegang tot premium content, kortingen op Horses producten in de webshop, korting op Fokkerijdagen en nog veel meer. Het voordeel dat je als abonnee hebt, is afhankelijk van het type abonnement dat je hebt. Je kunt hier per abonnement zien wat jouw voordeel is.

Abonnement betalen

Wanneer u een abonnement afsluit via de website van de Paardenkrant, kun je uit verschillende betaalmogelijkheden kiezen. Je kunt kiezen om te betalen via iDEAL, Credit Card, MisterCash, PayPal of voor een overboeking (factuur die je per e-mail of post ontvangt). Bij het afsluiten van een abonnement via de abonneeservice, ontvang je een factuur per e-mail of post of, indien je daarvoor een mondelinge machtiging afgeeft, wordt het abonnementsgeld automatisch van het door jou opgegeven rekeningnummer afgeschreven.

Automatisch stoppen

De jaarabonnementen (print & online), het Digitale maandabonnement en het Digitale Basis abonnement (Premium) stoppen niet automatisch.

Heb je na het lezen van dit artikel nog steeds vragen over jouw relatie- of abonnementsnummer? Neem dan contact op met onze abonneeservice door een mail te sturen of te bellen naar: (+31) 088 – 22 66 648. Het is ook mogelijk om een mailtje te sturen naar: [email protected]. Vergeet hierbij niet om – indien van toepassing – het volgende in de mail te zetten: Naam, relatienummer en abonneenummer.

 

Logo Eisma Media Groep - Horses klantenservice - Abonnement

Lees hier meer over de leveringsvoorwaarden van Eisma Media Groep