Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » 4 Abonneren

Abonnement opzeggen & wijzigingen

Er zijn diverse manieren om je abonnement te wijzigen (zie hieronder). Staat de door jou gewenste keuze er niet bij, neem dan gerust contact op met onze abonneeservice.

Opzeggen
Je kunt jouw abonnement online, telefonisch, per e-mail of schriftelijk opzeggen via onze abonneeservice. Hou wel rekening met een opzegtermijn van één maand voorafgaand aan de afloop van jouw abonnementsperiode. Het telefoonnummer van onze abonneeservice is (+31) 088 – 22 66 648.

Wijzigen
Heb je al een abonnement op de Paardenkrant en wil je overstappen naar een ander abonnement? Neem dan contact op met onze abonneeservice. Wij helpen je graag verder.

Automatisch stoppen
De jaarabonnementen (print & online), kwartaalabonnementen (print & online) en het online maand abonnement van de Paardenkrant, van Horses Premium en het jaarabonnement van het ondernemersmagazine Extra stoppen niet automatisch. Het Paardenkrant proefabonnement stopt wel automatisch.

Heb je na het lezen van dit artikel nog steeds vragen over jouw abonnement? Neem dan contact op met onze abonneeservice of met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om een mailtje te sturen naar: [email protected]. Vergeet hierbij niet om – indien van toepassing – het volgende in de mail te zetten: Naam, relatienummer, postcode en huisnummer.

 

Logo Eisma Media Groep - Horses klantenservice - abonnement

Horses is onderdeel van Eisma Media Groep. Lees hier meer over de leveringsvoorwaarden van Eisma Media Groep.