Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » 5 Account & Inloggen

Account aanmaken

Aanmaken van een gratis account

Als je nog geen gratis account hebt voor Horses Topics, dan moet je je eerst registreren. Tijdens de registratie, heb je ook meteen de mogelijkheid om topics kiezen. Topics zijn verschillende onderwerpen. Door verschillende topics te selecteren, ontvang je alle nieuwsberichten over dit onderwerp onder het kopje ‘mijn nieuws’. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van het nieuws dat jou interesseert. Na de registratie voor Horses Topics, heb je automatisch een account en bent je meteen ingelogd.

Voor het bevestigen van jouw account, ontvang je een bevestigingsmail. Als je deze niet ontvangt, dan kan deze in je spamfolder terecht zijn gekomen. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan contact op met onze Klantenservice.

Nog steeds vragen?

Heb je na het lezen van dit artikel nog steeds vragen over het aanmaken van een account voor Horses Topics of andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om een mailt te sturen naar: [email protected]. Vergeet hierbij niet om je naam en – indien van toepassing – je relatienummer in de mail te zetten.

 

Logo Eisma Media Groep - Horses klantenservice - account

Horses is onderdeel van Eisma Media Groep. Lees hier meer over de leveringsvoorwaarden van Eisma Media Groep.