Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » 2 Betalen & Factuur

Betaalmethoden

Voor het afrekenen van producten bieden wij de volgende betaalmethoden aan:

iDEAL
Dit is een betaalmethode waarbij je je aankoop direct in de webshop afrekent via je eigen bank. Wanneer je een product of dienst koopt, dan kun je bij de ‘kassa’ je eigen bank selecteren. Door te betalen via iDEAL reken je jouw aankoop direct af via jouw vertrouwde en veilige internet-betaalomgeving van je eigen bank.

Creditcard
Je kunt ook met Visa, Maestro of Mastercard betalen. Jouw betaalgegevens worden veilig versleuteld via een HTTPS-verbinding met een SSL-certificaat. Wanneer je online een aankoop wilt betalen met een creditcard, vul je in de webwinkel een lijst met gegevens in. In ieder geval worden de onderstaande gegevens van je gevraagd:

  • De naam van de creditcardhouder.
  • Het creditcardnummer.
  • De vervaldatum.
  • De driecijferige verificatiecode (CVC), deze vind je achterop de kaart.

PayPal

PayPal is een externe partij waar je een betaalaccount kunt aanmaken. Je vult je persoonlijke gegevens in en je koppelt een betaalkaart aan je account. Als je in een webwinkel kiest voor deze betaalmethode, dan hoef je enkel je PayPal-accountgegevens in te vullen.

Overige betaalmethoden
Overige betaalmethoden die wij aanbieden zijn Bancontact / Mister Cash (België).

Horses klantenservice betaalmethodeklantenservice betaalmethoden horses

 

Heb je na het lezen van dit artikel nog steeds vragen over de betaalmethoden die Horses aanbiedt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om een mailtje te sturen naar: [email protected]. Vergeet hierbij niet om het volgende in de mail te zetten: Naam, bestelnummer, besteldatum, bestelde product(en).

Logo Eisma Media Groep - Horses klantenservice - bezorging

Horses is onderdeel van Eisma Horsesmedia. Lees hier meer over de leveringsvoorwaarden van Eisma Media Groep.

 

 

Andere pagina’s in deze categorie