Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » 4 Abonneren

Bezorging en verhuizing

Bezorging en verhuizing

Wanneer je vragen hebt over een bezorging of een verhuizing, kun je contact opnemen met ons om je adres te laten wijzigen. Ook kun je gerust contact opnemen met onze abonneeservice als je een editie van de Paardenkrant niet hebt ontvangen of opmerkingen hebt over de bezorging. De betreffende editie leveren wij dan zo snel mogelijk na. In sommige gevallen, bijvoorbeeld gedurende de feestdagen, is het mogelijk dat de bezorging van de krant een dag of een paar dagen later dan gebruikelijk is. Wij brengen onze abonnees hiervan online op de hoogte. Dit kan zijn via onze website of Social Mediakanalen. Wanneer deze mededeling je ontgaan is, kun je altijd contact met onze abonnee- of klantenservice opnemen om hiernaar te informeren.

Adreswijziging
Voor het doorgeven van adreswijzigingen, kun je ook contact opnemen met onze abonneeservice. Bij het doorgeven van adreswijzigingen vragen wij of u zowel het oude als het nieuwe adres wilt vermelden, samen met jouw relatienummer en abonnementsvorm.

 

Heb je na het lezen van dit artikel nog steeds vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om een mailtje te sturen naar: [email protected]. Vergeet hierbij niet om – indien van toepassing – het volgende in de mail te zetten: Naam, bestelnummer, besteldatum, bestelde product(en).

 

Logo Eisma Media Groep - Horses klantenservice - Bezorging

Horses is een onderdeel van Eisma Media Groep. Lees hier meer over de leveringsvoorwaarden van Eisma Media Groep.