Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » Account & Inloggen

Eén account voor Horses.nl en Paardenkrant.nl

Je hebt maar één account nodig om zowel op Horses.nl als op Paardenkrant.nl in te kunnen loggen. Voorheen vond je de informatie van De Paardenkrant ook op Horses.nl. Nu is er voor De Paardenkrant een aparte website die de achtergrondverhalen achter het nieuws brengt. Daarnaast is Horses.nl helemaal vernieuwd en hier vind je nu al het laatste nieuws uit de paardensector.

Hieronder een aantal veelgestelde vragen en antwoorden over het aanmaken van een account, het inloggen en wat je met een account kunt doen.

Wat is het voordeel van één online account voor twee sites?

Het gebruik van één account voor beide sites heeft een belangrijk voordeel. Op Horses.nl wordt in nieuwsberichten vaak gelinkt naar achtergrondartikelen op Paardenkrant.nl. Als je een abonnement hebt op De Paardenkrant, dan heb je ook toegang tot deze achtergrondartikelen en het krantenarchief. Als je een link vanaf Horses.nl volgt, dan hoef je niet meer in te loggen op Paardenkrant.nl. Je wordt automatisch ingelogd, omdat beide sites gebruik maken van hetzelfde account. Wel zo handig.

Wat kan ik doen met een account?

Op Horses.nl kun je hiermee inloggen en aangeven welke topics (onderwerpen) je wilt volgen. Het nieuws van deze topics zie je op Horses.nl dan in ‘Mijn nieuws’. Topics kun je gratis gebruiken.

Op Paardenkrant.nl kun je met een account gebruik maken van de mogelijkheden voor abonnees. Zoals het online lezen van de wekelijkse uitgave van De Paardenkrant, het bekijken van het krantenarchief, het uitgebreide artikelenarchief en korting op de webshop. Om hier gebruik van de kunnen maken, heb je een betaald abonnement nodig.

Ik ben al abonnee van De Paardenkrant en heb al een online account. Waar moet ik nu inloggen?

Als je als abonnee de digitale versie van De paardenkrant online wilt lezen, het artikelarchief wilt inzien of gebruik wilt maken van korting in de webshop, dan ga je nu naar www.paardenkrant.nl. Daar log je in met jouw account zoals je dat voorheen op Horses.nl gewend was.

Met ditzelfde account kun je nog steeds inloggen op de vernieuwde website van Horses.nl, maar dan om gebruik te maken van topics. Daar geef je onder ‘Mijn topics’ aan welke onderwerpen je in uw nieuwsoverzicht wilt zien. Lees hier meer over topics van Horses.nl.

Ik ben abonnee van De Paardenkrant en heb nog geen online account. Hoe moet ik me registreren om online toegang te krijgen tot de digitale krant en het archief?

Ga naar Paardenkrant.nl en klik op ‘Account activeren’. Hiervoor heb je jouw relatienummer nodig die op de adresdrager van de krant staat die je wekelijks ontvangt. Na het activeren van jouw account ben je automatisch ingelogd en hebe je toegang tot alle content op Paardenkrant.nl.

Ik heb nog geen online account. Waar maak ik deze aan?

Omdat Horses.nl en Paardenkrant.nl aan elkaar gekoppeld zijn, maak je één account aan die direct op beide sites is te gebruiken. Het maakt niet uit of je je op Horses.nl registreert om gebruik te gaan maken van topics óf dat je op Paardenkrant.nl een abonnement neemt. In beide gevallen maak je één account aan voor beide sites.

Ik heb een online account op Horses.nl en maak gebruik van topics. Nu wil ik me abonneren op De Paardenkrant. Hoe moet dat?

Omdat je op Horses.nl een account hebt aangemaakt om gebruik te maken van topics, kun je dit account ook gebruiken om sneller een abonnement op De Paardenkrant aan te vragen. Dit gaat als volgt:
Ga naar Horses.nl en log in. Ga vervolgens naar Paardenkrant.nl naar het overzicht met abonnementen, je wordt daar automatisch ingelogd. Kies een abonnement, vul o.a. uw adresgegevens in en doorloopt het betalingsproces. Omdat je bent ingelogd, hoef je geen gegevens meer in te vullen voor het aanmaken van een account.

Ik heb liever voor beide sites een apart online account. Kan dat?

Dat kan. Je kunt een apart account aanmaken op Horses.nl om gebruik te maken van topics. En je kunt op Paardenkrant.nl een abonnement bestellen met andere persoonsgegevens. Echter is het handiger om één account voor beide sites te gebruiken. Zie het antwoord op de vraag: ‘Wat is het voordeel van één account voor twee sites?’