Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » Account & Inloggen

Verschillende accounts voor Horses.nl en Paardenkrant.nl

Vanaf 18 maart 2020 heeft u  voor Horses.nl en Paardenkrant.nl twee verschillende account nodig. Vóór die datum had u maar één account nodig om zowel op Horses.nl als op Paardenkrant.nl in te kunnen loggen. Had u vóór 18 maart 2020 maar één account voor beide sites? Geen probleem, wij hebben er voor gezorgd dat u met de inloggegevens van uw ene account op beide sites kunt inloggen. Daarnaast heeft u als Paardenkrant-abonnee nog steeds recht en toegang tot de Horses.nl Premium artikelen. U hoeft dus niets te (laten) wijzigen.

De reden voor deze wijziging is dat Horses.nl en Paardenkrant.nl al een tijdje een eigen website hebben. Voorheen vond u de informatie van De Paardenkrant ook op Horses.nl. Sinds 2018  is er voor de Paardenkrant een aparte website die de achtergrondverhalen achter het nieuws brengt. Daarnaast is in 2018 ook Horses.nl helemaal vernieuwd en hier vindt u al het laatste nieuws uit de paardensector.

Wat kan ik doen met welk account?

Voor Horses.nl en Paardenkrant.nl zijn er verschillende accounts:

Horses.nl

  • Horses.nl Topics account (gratis): Hiermee kunt u inloggen en aangeven welke topics (onderwerpen) u wilt volgen. Het nieuws van deze topics ziet u op Horses.nl dan in ‘Mijn nieuws’. Topics kunt u gratis gebruiken.
  • Horses.nl Premium account (abonnement): Als u hiermee inlogt kunt u onze Premium artikelen lezen. Dat zijn onze beste verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, live verslaggeving van grote evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt alles wat u niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals u van ons bent gewend. U herkent Horses.nl Premium aan het ‘premium’-label bij de artikelen. U kunt zich hier registreren voor een Horses.nl Premium abonnement.

Paardenkrant.nl

  • Paardenkrant account (abonnement): Op Paardenkrant.nl kunt u  met een account gebruikmaken van de mogelijkheden voor abonnees. Zoals het online lezen van de wekelijkse uitgave van de Paardenkrant, het bekijken van het krantenarchief, het uitgebreide artikelenarchief en korting op producten in de webshop. Om hier gebruik van te kunnen maken, heeft u  een betaald abonnement nodig. Daarnaast heeft u als Paardenkrant abonnee recht op gratis toegang tot Horses.nl Premium. Ga naar Online account activeren en activeer daar uw gratis Horses Premium account.

Ik ben al abonnee van De Paardenkrant en heb nog geen online account voor Horses.nl Premium. Hoe moet ik me registreren?

Ga op Horses.nl naar Online account activeren en klik op ‘Account activeren’. Hiervoor heeft u uw relatienummer nodig die op de adresdrager van de krant staat die u wekelijks ontvangt. Na het activeren van uw account heeft u gratis toegang tot alle Premium berichten op Horses.nl.

Ik ben abonnee van De Paardenkrant en heb nog geen online account. Hoe moet ik me registreren om online toegang te krijgen tot de digitale krant en het archief?

Ga naar Paardenkrant.nl en klik op ‘Account activeren’. Hiervoor heb je jouw relatienummer nodig die op de adresdrager van de krant staat die je wekelijks ontvangt. Na het activeren van jouw account ben je automatisch ingelogd en hebe je toegang tot alle content op Paardenkrant.nl.

Ik ben geen abonnee van de Paardenkrant en wil de Premium berichten op Horses.nl lezen. Wat moet ik doen?

U kunt zich op Horses.nl gewoon abonneren op Horses.nl Premium. Nadat u zich hier heeft aangemeld voor een Horses.nl Premium abonnement, heeft u tevens een account en kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op Horses.nl. Nadat u bent ingelogd kunt u alle Premium berichten lezen.

Ik heb een online account op Horses.nl en maak gebruik van Horses.nl Topics. Nu wil ik me abonneren op Horses.nl Premium. Hoe moet dat?

Omdat u op Horses.nl een account hebt aangemaakt om gebruik te maken van Horses.nl Topics, kunt u aan dit account ook een abonnement voor Horses.nl Premium koppelen. U heeft dan één account voor zowel Horses.nl Topics als Horses.nl Premium. Wel zo handig. Dit gaat als volgt:
Ga naar Horses.nl en log eerst in met uw gebruikersnaam en wachtwoord van uw Horses.nl Topics account. Vervolgens sluit u hier een Horses.nl Premium abonnement af. Omdat u al was ingelogd, hoeft u geen gegevens meer in te vullen voor het aanmaken van een account. U heeft nu één account voor zowel Horses.nl Topics en Horses.nl Premium en gebruikt daarvoor dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord.