Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » 6 Diensten & Voorwaarden

Klantenservice & Contact

Neem contact op met onze klantenservice als je vragen hebt over jouw account. Heb je een vraag over deze website, over jouw account of het inloggen? Kijk dan eerst onder ‘Accounts & Inloggen‘.

Op onze klantenservicepagina vind je vragen over bestellen & levering, betalen & facturen, retourneren van bestellingen, abonneren en diensten. Heb je na het lezen van deze artikels alsnog vragen? Stuur dan een e-mail naar onze Support-afdeling.

Heb je vragen over bijvoorbeeld jouw Horses Premium account en kun je het antwoord niet vinden op onze site? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Abonneeservice Horses Premium
Telefoon: 088 – 22 66 648  (maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur)
E-mail: [email protected]  (gemiddelde reactietijd is 1 werkdag)

Adres:
Eisma Abonneeservice
Daalakkersweg 2-72
5641 JA  Eindhoven

Heb je na het lezen van dit artikel nog steeds vragen over jouw Horses accountsgegevens of over de contactgegevens van horses? Neem dan contact op met ons. Dit kan – afhankelijk van je vraag – via onze klantenservice, marketingafdeling, redactie, supportafdeling of abonneeservice. Het is ook mogelijk om een mailtje te sturen naar: [email protected]. Vergeet hierbij niet om je naam en – indien van toepassing – je relatienummer in de mail te zetten.

 

Logo Eisma Media Groep - Horses klantenservice - Klantenservice

Horses is onderdeel van Eisma Media Groep. Lees hier meer over de leveringsvoorwaarden van Eisma Media Groep.