Ga naar hoofdinhoud

Alle paarden Nederlands Kampioenschap vierspannen ‘fit to compete’

Koos de Ronde tijdens het NK Vierspan 2017 Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Gisteren ging de internationale menwedstrijd in Beekbergen en het Nederlands Kampioenschap vierspannen van start met de veterinaire keuring, waarbij alle paarden ‘fit to compete’ bevonden werden door de dierenartsen.

Op de internationale menwedstrijd komen in totaal 17 vierspannen, 31 tweespannen en 6 paramenners aan de start van de driesterrenwedstrijd. Het Nederlands Kampioenschap vierspannen maakt deel uit van de internationale wedstrijd waarin acht Nederlandse vierspanrijders strijden om de titel.

Titelverdediger

Koos de Ronde gaat dit jaar weer strijd aan om zijn titel te verdedigen maar de nummers twee, drie en vier van het NK van vorig jaar, Bram en IJsbrand Chardon en Theo Timmerman, ontbreken op de startlijst.

Vandaag start de wedstrijd met de dressuur voor de internationale tweespannen. Morgen start de dressuur voor de vierspannen en de paramenners.

Klik hier voor de startlijsten en uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Hoefnet

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook