Ga naar hoofdinhoud

Boyd Exell zegeviert in WB vierspanmennen

De Australiër Boyd Exell won vanmiddag de wereldbekerkwalificatie vierspanmennen in Genève. Met een totale tijd van 253,77 seconden liet hij de concurrentie ruimschoots achter zich. Enige Nederlander Theo Timmerman, die gisteravond derde werd in de warming-up rubriek, eindigde als zesde.

Het zilver ging naar de Zweed Tomas Eriksson in een tijd van 288,71 seconden. Gisteravond  in de warming-up rubriek moest Eriksson Exell ook al voor zich dulden. Exell streek vanmiddag de hoofdprijs van 8850 Zwitsere Frank op en Eriksson verdiende 6150 Zwitsere Frank. Het derde geld ging naar de Zwitser Werner Ulrich in een tijd van 303,45 seconden. Hij ontving 4650 Zwitserse Frank voor zijn prestatie.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook