Ga naar hoofdinhoud

Bram Chardon aan de leiding op NK vierspan pony’s

Vierspan Bram Chardon. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Gisteren werd op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd de dressuur verreden voor het NK enkel-, twee- en vierspan pony's en de enkelspan paarden en Bram Chardon won bij de vierspan pony's het dressuuronderdeel. Een goed vooruitzicht op het WK ponymennen, dat plaatsvindt van 2 tot en met 6 september 2015 op Outdoor Brabant.

Bram Chardon scoorde 43,26 strafpunten en wordt op de voet gevolgd door Jan de Boer met 45,04 punten. Jannes Kinds staat momenteel derde door 47,41 punten te scoren. Bij het tweespannen ging Yvonne Hovens aan de leiding met 41,92 punten. Karel van Kekem en Rodinde Rutjens reden een mooie proef en eindigden op de tweede en derde plaats met 42,56 en 44,69 punten.

Marissa Schuiling liet zien dat ze terug is op niveau. Zij reed een bijzonder goede dressuur met haar enkelspan pony’s die gewaardeerd werd met de eerste plaats en 37,97 punten. Een mooie tweede plek was weggelegd voor Tamara Pijl en derde werd hier Yvonne de Ruyter met 44,27 punten. Bij de enkelspan paarden reed Eline Houterman haar Vygo naar de eerste plek met 47,73 punten. Saskia Siebers pakte de tweede plaats met 48 punten, gevolgd door Saskia van Heesch die 49,87 punten noteerde.

Vandaag wordt de marathon verreden.

Bekijk hier de serie ‘Met Bram naar Breda’ Aflevering 1: Het team *Video*.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Hoefnet

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

'Ik ben veel onderweg. Door Horses Premium ben ik elke minuut van de dag op de hoogte van alles wat er speelt.' Rob Ehrens
Ontdek jouw voordelen!