Ga naar hoofdinhoud

Bram Chardon is Boyd Exell de baas in WB-kwalificatie Genève

Bram Chardon met zijn vierspan in de WB Genève.Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

In de Wereldbeker-kwalificatie in Genève snoepte Bram Chardon Boyd Exell de winst af. Na een drie-koppige drive-off was Chardon bijna zeven seconden sneller dan Exell en ging er met de winst vandoor. Benjamin Aillaud maakte de top drie compleet.

Chardon zette in de drive-off een tijd neer van 301.86 seconden en was hiermee zijn concurrenten de baas. Regerend Wereldkampioen Exell moest dit keer in de Nederlander zijn meerdere erkennen. De Australiër kwam door de finish in 308.51 seconden en mocht als tweede opstellen. Benjamin Aillaud werd met 345.54 seconden derde.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook