Ga naar hoofdinhoud

Bram Chardon wint jacht op CHIO Aken

Bram Chardon heeft vanmorgen een prachtige overwinning neergezet in de Speel uw Spel wedstrijd in Aken. Bram stuurde zijn marathonspan vlot door het parcours en wist een totaal aan 1830 punten te verzamelen. Hij liet hiermee Mareike Harm en Jozsef Dobrovitz achter zich. Koos de Ronde werd vierde, IJsbrand Chardon vijfde.

De menners startten in omgekeerde volgorde van de dressuuruitslag van donderdag zodat de hoogst geplaatste menners de parcoursen van hun collega’s goed konden bestuderen. Jozsef Dobrovitz scoorde 1740 punten, Koos de Ronde volgde hem op de voet met 1730. Nadat Bram Chardon de lei schoon wist te houden deed Mareike Harm een goede poging zijn score te verbeteren.

Joker

Helaas rolde er een balletje waardoor ze de overwinning nipt mis liep. Ook IJsbrand Chardon tikte twee balletjes van de kegels waardoor de punten voor deze poorten niet meetelden. Laatste starter Boyd Exell had de beste kaarten in handen, maar de bel ging net voordat hij voor de tweede keer de Joker in ging, zodat hij vandaag genoegen moest nemen met de achtste plaats, die hij deelt met Christoph Sandmann.

Uitslag

Bron: Hoefnet/Clip My Horse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook