Ga naar hoofdinhoud

Exell wint kwalificatie World Cup mennen, Bram Chardon op twee

Boyd Exell, hier in de Wereldbekerfinale Gothenburg Foto: Rinaldo deCraen / www.arnd.nl

Boyd Exell won zojuist in Genève de kwalificatie voor de FEI Wereldbeker van zondag. In een drive-off was de Australiër onze landgenoot Bram Chardon en de Hongaar József Dobrovitz de baas. Chardon nestelde zich tussen Exell en Dobrovitz in.

Exell reed zonder fouten een tijd van 304,34 en was hiermee oppermachtig. Zonder de strafseconden zette Bram Chardon een tijd neer van 312,66 en kwam daarmee al niet in de buurt van de Australiër. Uiteindelijk bracht de vier strafseconden de tijd van de Nederlander op 316,66 en daarmee werd Chardon tweede. Dobrovitz klokte 337,34 inclusief de vier strafseconden en maakte het podium compleet op plaats drie.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook