Ga naar hoofdinhoud

Kaufmann verantwoordelijk menparcours Aken

Foto: Lonneke Ruesink

De Duitse O-parcoursbouwer Dr. Hartmut Kaufmann is de nieuwe parcoursbouwer van de internationale vierspanwedstrijd in Aken. De 64-jarige Kaufmann is dit jaar voor het eerst verantwoordelijk voor het parcours in Aken, dat van 21 tot en met 30 juni plaatsvindt.

 

“We zijn heel blij dat we Dr. Hartmut Kaufmann hebben weten over te halen om naar Aken te komen,” vertelt Frank Kemperman. Dr. Kaufmann is al 20 jaar actief als internationaal parcoursbouwer en was afgelopen jaar ook verantwoordelijk voor het parcours op het WK in Riesenbeck. Kaufmann, die ook al jaren als parcoursbouwer verbonden is aan de internationale menwedstrijd in Beekbergen, kijkt vol enthousiasme uit naar zijn nieuwe taak. Kaufmann volgt zijn collega en landgenoot Wolfgang Asendorf op. Na tien jaar vond de organisatie de tijd rijp voor nieuwe impulsen en ideeën in Aken.

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook