Ga naar hoofdinhoud

KNHS maakt data NK Enkelspan, Tweespan en Ponymennen bekend

In 2018 wordt het Nederlands kampioenschap voor Ponymennen in Oirschot gehouden van 17 tot en met 19 augustus. Het Limburgse Hulsberg had het afgelopen jaar het NK Tweespan, daar wordt in 2018 het NK Enkelspan aan toegevoegd. Die kampioenschappen zijn van 14 tot en met 16 september.

Afgelopen jaar organiseerde Menvereniging Zuid Limburg het NK Tweespannen voor paarden in het Limburgse Hulsberg. De KNHS heeft daar nu het NK Enkelspan aan toegevoegd. De menners zullen in september om de nationale titels strijden. Dan weten Antonie ter Harmsel en drievoudig kampioene Saskia Siebers of zij hun titel kunnen prolongeren.

NK Ponymennen

Voor de ponymenners wordt het NK verreden op de fraaie locatie in Oirschot van 17 tot en met 19 augustus 2018. De organisatie is in handen van Stichting Promotie Aangespannen Noord-Brabant. Traditiegetrouw wordt er gestreden om drie nationale titels in het enkelspan, tweespan en vierspan pony mennen. Afgelopen jaar werd het NK Ponymennen bestempeld als enerverend toen respectievelijk Annegreet Zaayer, Cas Hendriks en Jan de Boer de titel voor zich opeisten. Het belooft op voorhand al een spannende strijd te worden nu er in 2018 geen internationale kampioenschappen op het programma staan.

Bron KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook