Ga naar hoofdinhoud

Koos de Ronde tweede in WB Stockholm

Koos de Ronde in actie Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Ronde kwam foutloos met zijn vierspan door de proef, maar was net te langzaam om Boyd Excel van het lijf te houden. Met een minimaal verschil won de Australiër, die wel twee ballen eraf reed, de Wereldbekerwedstrijd in Zweden.

De Ronde was de enige Nederlander in het deelnemersveld in Stockholm. De Belg Edouard Simonet werd derde. De familie Chardon is in Hongarije voor de andere wereldbekerwedstrijd van dit weekend.

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook