Ga naar hoofdinhoud

Exell wint eerste wedstrijd in Maastricht, Bram Chardon tweede

De overwinning in de eerste wedstrijd van de Wereldbeker vierspannen in Maastricht was gisteravond laat voor Boyd Exell. Bram Chardon zette voor Nederland het beste resultaat neer en werd tweede.

Bram Chardon start in Maastricht met een wild card waardoor hij geen Wereldbekerpunten kan verdienen. In de eerste omloop bleef  Chardon foutloos en was hij het snelst, in de Drive off was hij net iets langzamer dan Exell en kreeg hij drie fouten.

Top drie

Glenn Geerts maakte de top drie compleet. De Belgische menner was een stuk langzamer dan Chardon en Exell en kreeg één fout in de Drive off.

Ijsbrand Chardon en  Koos de Ronde plaatsten zich niet voor de Drive off en eindigden op respectievelijk de vierde en zesde plaats.

Vanavond om 21:45 uur staat de tweede competitie van Wereldbekerwedstrijd op het programma waarin de punten verdeeld worden.

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook