Ga naar hoofdinhoud

NK enkelspan op zoek naar nieuwe locatie

Door het afhaken van twee grote sponsoren heeft de organisatie van de menwedstrijd in Deurne moeten besluiten om de geplande wedstrijd met Pinksteren niet door te laten gaan. Het betekent dat het Nederlands Kampioenschap voor enkelspannen op zoek moet naar een nieuwe locatie.

Na een jaar van afwezigheid zou het NHB in Deurne weer in het teken staan van het mennen. Het hoogtepunt van de wedstrijd, die van 14-16 mei gepland stond, was het NK enkelspan paarden. Het bestuur heeft enorm haar best gedaan om de benodigde sponsorgelden zeker te stellen, maar moest 11 weken van tevoren concluderen dat dit niet lukte: “We zijn zeer teleurgesteld,” vertelt voorzitter Jos Hoeben aan Hoefnet. “We hebben gelukkig nog geen grote kosten gemaakt. Binnenkort gaan we om tafel om te kijken hoe we er voor staan voor de editie in 2017, maar ik vermoed dat dit erg lastig wordt aangezien we dan twee jaar van de kalender zijn.”

De KNHS gaat proberen om het NK bij een andere organisatie onder te brengen.

Bron Hoefnet

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

'Ik ben veel onderweg. Door Horses Premium ben ik elke minuut van de dag op de hoogte van alles wat er speelt.' Rob Ehrens
Ontdek jouw voordelen!