Ga naar hoofdinhoud

Pau zet door en wil CCI5*-L en WK Enkelspan door laten gaan in oktober

Pau 2020. Foto: Les Étoiles de Pau

In Pau, Frankrijk, houden de organisatoren vast aan de CCI 5 * -L en het WK voor enkelspan ruiters. Van 21 tot 25 oktober wordt het 30-jarig jubileum van het toernooi gevierd en de organisatie doet er alles aan om de wedstrijd gewoon door te laten gaan.

In een officiële verklaring van “Les 5 Étoiles de Pau” staat dat de geplande datum van 21 tot 25 oktober 2020 moet worden gehaald. De voorbereidingen voor het evenement, dat dit jaar zijn 30e editie viert, gaan door. Het team doet er alles aan om het evenement mogelijk te maken, laten de organisatoren weten. Daarbij wordt aandacht besteed aan de noodzakelijke gezondheidseisen.

Pau en Maryland

Een van de zes CCI 5 * -L-evenementen wereldwijd vindt plaats in Pau (tot 2018: CCI 4 *). Vijf zijn al geannuleerd: Adelaide (AUS), Kentucky (USA), Badminton (GBR), Luhmühlen en Burghley (GBR). Maryland (USA) plant nog steeds voor 15-18 oktober 2020 – dat zou de eerste wedstrijd zijn op deze locatie.

WK Enkelspan

Naast eventing staat het toernooi in Pau al jaren in het teken van mennen. Kwalificaties voor het vierspan WK, Nations Cups en vele andere wedstrijden hebben al plaatsgevonden. Dit jaar moet het Wereldkampioenschap voor enkelspan ruiters plaatsvinden op hetzelfde moment als de eventing wedstrijd van 21 tot 25 oktober.

Bron: St.Georg/Persbericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook