Ga naar hoofdinhoud

Ter Harmsel op drie in dressuur CAI Beekbergen

Antonie ter Harmsel met zijn tweespan Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vandaag was het eerste onderdeel van de CAI *** wedstrijd in Beekbergen. Antonie ter Harmsel was de beste Nederlander op plaats drie. De voorlopige leiding gaat naar Claudio Fumagalli, de resterende negen tweespanrijders moeten morgen hen dressuurproef rijden. 

Met een strafpunten aantal van 40,18 staat de Italiaanse rijder van Team Riant, Claudio Fumagalli, op het moment aan de leiding. De Britse Tara Wilkinson staat op ruime achterstand op plaats twee met een score van 44,39 strafpunten. Ter Harmsel staat op 47,47 strafpunten, wat voorlopig een derde plek is voor de Nederlander.

Slecht weer

Doordat het weer slechter werd na Ter Harmsel legde de wedstrijdleiding eerst de wedstrijd stil. Later werd er besloten niet meer verder te gaan, waardoor de resterende rijders morgen hen dressuurproef rijden.

Nederlanders

Iets verder in de uitslag vinden we nog twee Nederlanders. Geert Dijkhof en Henk Garrits staan op 53,93 en 54,28 strafpunten wat voor nu een zesde en zevende plek betekent. Tristan Verheijen sluit de top tien af met 56,41 strafpunten.

Klik hier voor de voorlopige uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook