Ga naar hoofdinhoud

Theo Timmerman derde in warming-up

De Nederlander Theo Timmerman behaalde gisteravond in Genève een derde plaats in de warming-up voor de wereldbekerkwalificatie. De tijd van 162,51 seconden was voldoende om in de top drie te eindigen, maar Timmerman moest Boyd Exell en Tomas Eriksson voor laten gaan.


De Australiër Exell won de Prix Tribune de Genève in een tijd van 146,80 seconden en daarmee 3200 Zwitserse Franken (ruim 2600 euro) aan prijzengeld. Voor de Zweed Eriksson waren er nog 2000 Zwitserse Franken over, waar Timmerman genoegen moest nemen met 1700. Eind van de middag zullen alle drie de teams het tegen elkaar opnemen in de prestigieuze wereldbekerkwalificatie.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook