Ga naar hoofdinhoud

Tweespanrijder Verstappen vijfde in eerste onderdeel

De eerste wedstrijddag van de eerste editie van CAI Valkenswaard zit erop. Het was vandaag de beurt aan de 25 deelnemers in de rubriek tweespannen paard om de dressuurproef te rijden. Fransman Michael Sellier won het onderdeel en Harrie Verstappen werd vijfde en zette daarmee het beste Nederlandse resultaat neer.

Sellier liet met zijn tuigpaarden Cane K (v. Plain’s Liberator) en Zaron (v. Saffraan) 42,89 strafpunten noteren in de dressuur. De Hongaar Jozsef Dibak en de Duitser Arndt Lörcher wisten ook onder de vijftig strafpunten te blijven met respectievelijk 47,61 en 48,25.

Harrie Verstappen reed met zijn vaste span vosbonten Roelanda Petronella en Tsambikos een gedegen proef, die volgens de kenners iets werd ondergewaardeerd door de juryleden, meldt Hoefnet.

De vierspanrijders komen morgen vanaf 11.00 uur in de dressuurpiste.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Hoefnet / Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook