Ga naar hoofdinhoud

Wildcards FEI Wereldbeker vierspannen bekend gemaakt

Koos de Ronde EK Gothenburg 2017 Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Twee weken geleden werd de loting voor de Wereldbeker vierspannen bekend gemaakt en nu is ook bekend welke menners een Wild Card hebben ontvangen voor de diverse wedstrijden. De Wild Card menners kunnen geen Wereldbekerpunten rijden op de wedstrijd waaraan zij deelnemen maar dingen wel mee om de prijzenpot.

De eerste Wereldbekerwedstijd staat op de agenda voor 3 en 4 november in Lyon. Hiervoor hebben de Fransman Benjamin Aillaud en de Amerikaan Chester Weber een Wild Card ontvangen. Op 16 en 17 november vindt er een Wereldbekerwedstrijd plaats in Stuttgart waar Georg von Stein een Wild Card voor heeft gekregen.

 

Maastricht

Op vrijdagavond 23 en zaterdagavond 24 november vindt de Wereldbekerwedstrijd plaats in Maastricht. Hier komt de gehele top zes van de World Equestrian Games in Tryon aan de start. Onder andere Boyd Exell, IJsbrand Chardon, Chester Weber en Glenn Geerts zullen strijden om de punten. Edouard Simonet en Koos de Ronde hebben een Wild Card ontvangen en zullen dus ook aan de start verschijnen in Maastricht.

Klik hier voor een volledig overzicht van alle Wild Cards.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Hoefnet

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook