Ga naar hoofdinhoud

WK Tweespannen: alle TeamNL-paarden goed door keuring

Update

Het WK Tweespannen in het Duitse Drebkau is vandaag begonnen met de vet-check en alle Nederlandse paarden zijn goedgekeurd. Bondscoach Ad Aarts is met zes deelnemers op dit WK: Nederlands kampioen Stan van Eijk (Schinveld), Antonie ter Harmsel (Rijssen) en Geert Dijkhof (Klarenbeek) zitten in het team. Raymond Letteboer (Oud Ootmarsum), Theo Timmerman (Laag Soeren) en Carlo Vermeulen (Griendtsveen) doen individueel mee.

Dit Wereldkampioenschap wordt georganiseerd door vader en zoon Torsten en Sandro Koalick, die beiden op hoog niveau actief zijn in de internationale mensport. Zij organiseren al jaren met succes een internationale menwedstrijd op hun terreinen en stellen alles in het werk om dit WK tot een groot sportief succes te maken.

Nederlandse oficcials

Internationaal level 3 jurylid Marie de Ronde-Oudemans (Zwartewaal) maakt deel uit van het jurycorps op dit Wereldkampioenschap, waar level 4 official Jeroen Houterman (Meterik) fungeert als FEI Technical Delegate.

Tijdschema WK tweespannen Drebkau:

Woensdag 11 september

09.00 uur: veterinaire keuring

15.00 uur: openingsceremonie

Donderdag 12 september

09.00 uur: dressuur (deel 1)

Vrijdag 13 september

09.00 uur: dressuur (deel 2)

Zaterdag 14 september

09.00 uur: marathon

Zondag 15 september

09.00 uur: vaardigheid

16.00: prijsuitreiking & medailleceremonie

 

Meer informatie op: http://wch-pairs2019-drebkau.de/

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook