Ga naar hoofdinhoud

Zoon en vader Chardon tweede en derde in Kronenberg, Exell wint

In het paasweekend werd de tweede editie van Paard&Koets/Horse Driving Kronenberg georganiseerd. 110 Menners uit 18 verschillende landen streden tijdens het zonovergoten weekend om de titels bij Equestrian Centre De Peelbergen. Bij de vierspannen werden zoon en vader Chardon tweede en derde voor TeamNL. Boyd Exell pakte de zege.

Voor de vierspan menners waren in Kronenberg de eerste wereldbekerpunten voor het komende indoorseizoen te verdienen. Boyd Exell betrad de hoogste trede van het podium. De Australiër won met zijn vierspan de dressuur en de marathon en bleef foutloos in de afsluitende vaardigheidsproef. Hij kwam op een eindtotaal van 119,06.

Door een goede marathon en de foutloze vaardigheidsproef klom Bram Chardon op naar de tweede plek. Bram bleef vader IJsbrand maar net voor, het scheelde maar 0,15 seconden. Koos de Ronde werd vierde en Mark Weusthof, tweede in de marathon, zesde.

Saskia Siebers wist de enkelspanrubriek te winnen. Bij de tweespannen ging de winst naar de Hongaar Martin Hölle, Stan van Eijk en Antonie ter Harmsel volgden op de tweede en derde plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook