Ga naar hoofdinhoud

Hartog Concept vernieuwd: Nu nog gezonder!

De Hartog kruidenbrok met unieke kruidenmelange bestaat 30 jaar! Daarom heeft Hartog besloten om het product in een feestelijk jasje te steken. Maar wees gerust, de vertrouwde pure brok met kruidenmelange is ongewijzigd gebleven. Hartog heeft alleen het aminozurenpatroon aangepast zodat de brok nog beter past bij het huidige ruwvoerrantsoen. Ook zijn veel sporenelementen nu in organische vorm toegevoegd voor een betere opname door de darmwand.

Al 30 jaar uniek

Hartog Concept kruidenbrok is rijk aan pure grondstoffen zoals haver, gerst en tarwe. In de zak vind je geen schroot, hullen en schillen. Deze vulmiddelen worden vaak gebruikt als goedkoop alternatief voor hoogwaardige grondstoffen en voegen niks toe aan het rantsoen van het paard. De vulmiddelen zorgen juist voor extra belasting van het verteringsysteem. Omdat de brok bestaat uit pure grondstoffen, hebben we geen conserveringsmiddelen nodig. De toegevoegde granen en oliën zijn GMO-vrij.

Samenstelling van kruidenmelange na 30 jaar onthult!

Al ruim 30 jaar wordt de Concept kruidenbrok verrijkt met een uniek kruidenmelange. We vertellen er graag iets over. Met kruiden wordt een heerlijke smaak gecreëerd daarom zijn alle paarden gek op de Hartog Kruidenbrok. In de vrije natuur is het paard zelf in staat om kruiden te eten. De huidige paardenweide en het ruwvoerrantsoen bestaat tegenwoordig nog maar uit enkele grassen en gewassen en biedt weinig veelzijdigheid.

Unieke kruidenmelange

  • Knoflook, brandnetel, fenegriekzaad en citroenschillen: deze kruiden versterken elkaar en hebben een positief effect op de aanmaak van rode bloedlichaampjes en ondersteunen het zuurstoftransport. Tevens werken de meeste kruiden bloedzuiverend en ondersteunen ze de nieren bij het uitscheiden van afvalstoffen.
  • Fenegriekzaad, blaaswier, peterselie, zoethoutwortel en anijszaad: deze kruiden beschermen de darmwand en ondersteunen het normaal functioneren van de darmen. Anijszaad heeft een kalmerende werking op de maag.
  • Peterselie, tijm en citroenschillen: deze kruiden zijn rijk aan antioxidanten.
  • Brandnetel en knoflook: deze kruiden zijn een weldaad voor huid en haar en werken vocht afdrijvend en ontsteking remmend.
  • Knoflook en zoethoutwortel: deze kruiden hebben een positief effect op het immuunsysteem.
  • Fenegriek zaad: dit zaad bevat natuurlijke anabolen en bevorderen de spieropbouw.

Hartog ontwikkelt wetenschappelijk onderbouwde producten. Lees alles over de unieke kruidenmelange op www.hartog-lucerne.nl/concept.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook