Ga naar hoofdinhoud

Bereden politie kiest voor Anemone Horse Trucks

Archief foto

De paarden van de Bereden Politie worden binnenkort vervoerd met vrachtwagens van Anemone Horsetrucks. Onlangs won het bedrijf de Europese aanbesteding en gaat Anemone Horse Trucks de komende twee jaar alle paardenauto's leveren aan de Nederlandse politie.

De Bereden Politie draagt zorg voor de inzet van paarden ter ondersteuning van handhavingstaken van de Politie en voert protocollaire taken uit. Voor het vervoer van de paarden werd een aanbesteding uitgeschreven die gewonnen is door Anemone Horse Trucks.

Ervaring met politie-auto’s

De aanbesteding omvat het leveren van paardenvrachtwagens die speciaal voor de Bereden Politie ontwikkeld zijn. Door de ervaring die Anemone Horse Trucks in het verleden heeft opgedaan met het leveren van politieauto’s, is het concept verder doorontwikkeld om het gebruiksgemak en de duurzaamheid te optimaliseren.

De auto’s worden geleverd met een manschappencabine die geschikt is voor 6 personen en voorzien is van geveerde stoelen, stroom en LED verlichting. Aan de achterzijde van de opbouw worden speciale kasten gemonteerd voor de tuigage van de paarden en ME uitrusting. Voor de paarden is er veel licht en ruimte. Het dak van de opbouw wordt extra geïsoleerd voor de temperatuurbeheersing, tevens is de auto voorzien van extra ventilatie en LED werkverlichting aan de buitenzijde.

Het contract met de Bereden Politie omvat de levering van 15 paardenauto’s gedurende twee jaar met verlenging tot maximaal 6 jaar.

Paardenvrachtwagen Bereden Politie

Bron: Horses.nl/persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook