Ga naar hoofdinhoud

Schoonloërstraat 73 te Grolloo

http://www.boertjes.nl/aanbod/alvaanbod/grolloo/koop/agrarisch-14166-Schoonloerstraat-73/

Direct grenzend aan prachtige boswachterijen tussen Assen en Emmen gelegen veelzijdig en verzorgd paardenbedrijf. Het geheel bestaat uit twee wooneenheden met een extra gastenverblijf, een binnenrijbaan, een buitenrijbaan en een ruime hoeveelheid paardenstallen en groepshuisvesting. Uitbreiding is bestemmingsplantechnisch mogelijk. Momenteel in bedrijf als goedlopende pensionstalling met mooie huurinkomsten. Het geheel wordt aangeboden op ca 8 hectare grond, mogelijkheid om nog 2,5 hectare extra te kopen.

De boerderij bestaat uit een woonhuis aan de voorzijde en een appartement met eigen opgang op de verdieping. Naast het appartement een gastenverblijf. In het achterhuis zijn 10 paardenstallen met twee wasplaatsen en zadelkamer.
Indeling voorhuis: entree, hal met trapopgang, toilet, L-vormige woonkamer met kachelschouw, woonkeuken. Op de verdiepingen bevinden zich 4 slaapkamers , een kantoorruimte en een zolder. De woonkeuken en de kantoorruimte zijn ook bereikbaar via een groot klompenhok en eigen opgang met toilet en douche.

Indeling appartement: entree op begane grond met trapopgang, overloop, een woonkamer met open keuken en extra ruimte op de vide, 1 slaapkamer en badkamer. Het gastenverblijf bestaat uit 1 woonkamer/keukentje en 1 slaapkamer met toilet en douche. Appartement en gastenverblijf kunnen ook als één wooneenheid gebruikt worden.

Achter de boerderij is een houten stalgebouw met 10 stallen aan de binnenzijde en 4 buitenboxen. Aansluitend is een longeercirkel, een zandpaddock en een Paddock Paradise, bestaande uit een track, twee graspaddocks en een poel.
De binnenrijbaan heeft de afmeting 20 x 40 meter en voldoende ruimte voor en naast de rijbaan voor toeschouwers en verzorgen van de paarden. Aansluitingen zijn aanwezig voor het plaatsen van toiletgroepen. Aan de voorzijde van de binnenrijbaan is een stalgebouw voor meerdere doeleinden.

Op het erf zijn verder nog twee lichte stalgebouwen aanwezig met ieder 18 keurige paardenboxen met kunststof fronten en tussenwanden. Tevens twee stallen voorzien van 17 zeer ruime boxen voor groepshuisvesting. Ook is een overdekte opslag aanwezig voor fourage en materieel. Achter de stallen is een mestplaat, trailerstalling, longeercirkel en 6-paards stapmolen.

Het perceel is verder voorzien van een buitenrijbaan met goede bodem en sproei-installatie, diverse paddocks en weilanden. Tegen de rand van het perceel is een prachtige menbaan aangelegd met enkele vaste hindernissen, waterbak, zandpaden en een heuvel.

Dit mooie bedrijf beschikt in totaal over 77 stallen in diverse afmetingen. Bestemming ‘agrarisch gebied, aanduiding Grondgebonden agrarisch bedrijf’.

Absoluut een aantrekkelijk bedrijf met potentie en mogelijkheden, wat zeker uw bezichtiging waard is.

Lees ook