Manegebedrijf met unieke ligging

Aan de rand van Utrecht gelegen MANEGEBEDRIJF met fraaie DIENSTWONING, binnenrijhal, twee buitenbakken, in totaal ca. 35 keurige pony-/paardenboxen, parkeergelegenheid, erf, springtuin en grasland. Het totale perceel van dit object bedraagt 24.530 m².
De manege is uniek gelegen aan de rand van het Noorderpark en biedt prachtige uitrijmogelijkheden in het bosrijke gebied. Het bedrijf bestaat uit een binnen rijhal van 20 x 40 meter met een mogelijkheid van uitbouwen naar een hal van 20 x 60 meter. De hal beschikt aan de “langszijde” over een looppad met aangrenzend 12 pony-/paardenboxen. Er is een kantine met professionele keuken, toiletgroepen voor dames en heren, jurykamer, tuigagekamer, magazijn en een slaap-/woonkamer. Aangrenzend aan de manege is een fraaie dienstwoning gebouwd. Alles is aaneengebouwd en heeft daardoor efficiënte looplijnen. Er is een milieuvergunning aanwezig voor 25 paarden en 25 pony`s
Kortom: een bedrijf die door zijn ligging en faciliteiten veel kansen biedt aan een goede ondernemer.

KENMERKEN manege 
BOUWJAAR: 1978, aanbouw 2005
BRUTO VLOEROPPERVLAK: ca. 2.328 m²
NETTO VLOEROPPERVLAK: ca. 2.266 m²
VERHUUBAAR VLOEROPPERVLAK: ca. 2.266 m²
BRUTO INHOUD: ca. 10.840 m³

KENMERKEN dienstwoning 
BOUWJAAR: 2000
BOUWWIJZE: traditioneel gebouwd en golfplaten dak
WOONOPPERVLAKTE: ca. 198 m²
OVERIGE INPANDIGE RUIMTE: ca. 57 m²
GEBOUWGEBONDEN BUITENRUIMTE: ca. 9 m²
EXTERNE BERGRUIMTE: ca. 7 m²
INHOUD: ca. 860 m³
PERCEELSOPPERVLAKTE: 24.530 m²

INDELING manege

Op de begane grond van de manege vindt u de dames– en herentoiletten, een tuigage– en jurykamer, beiden met uitzicht op de binnen rijhal, magazijn, provisiekast, een slaap– c.q. woonkamer voorzien van douche en toilet en er is een trap naar de kantine.
De kantine heeft aan de ene zijde uitzicht op de buitenbak en aan de andere zijde op de binnen rijhal. Er zijn twee aparte kamers die te gebruiken zijn als kantoor– c.q. vergaderkamers. Achter de kantine is een professionele keuken aanwezig voorzien van gasfornuis, oven, frituur, magnetron, vaatwasser, ijsblokjesmachine, koelkast, vrieskast en een wasmachine.

Aan de achterzijde van de binnen rijhal is in 2005 een aanbouw gecreëerd. Deze aanbouw is zodanig ontworpen dat deze eenvoudig bij de rijhal te betrekken is. Thans fungeert de aanbouw als opslagruimte voor stro, machines e.d. en is er een opstapperron voor invaliden gecreëerd middels een invalidenlift.
Er is een loopstal die te verbouwen is in 3 paardenboxen. Ook is er water en licht aanwezig.
Aan de achterzijde van de manege rijdt u direct het bosgebied in met diverse prachtige uitrijmogelijkheden.
Naast de rijhal staat een paardenstal voorzien van 17 paardenboxen. Ook zijn er nog 3 paardenboxen in een losstaand gebouw.

INDELING dienstwoning

SOUTERRAIN

De woning is gedeeltelijk onderkelderd (ca. 57 m²). De ruimte is voorzien van een pantry en is ingericht als bruin café.

BEGANE GROND

Via de entree bereikt u de ruime hal met garderobe. Er is een woonkeuken voorzien van een elektrische kookplaat, magnetron, vaatwasser en koelkast. Er zijn openslaande deuren die naar het terras leiden en er is een houtkachel aanwezig. De vloer is voorzien van fraaie estrikken met vloerverwarming. Aangrenzend is de woonkamer met gashaard. Deze vloer is voorzien van een houten eikenvloer, zo ook de vloer in de hal.
Voorts is er nog een (logeer)woonkamer met aparte slaapkamer en eigen badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Vanuit deze kamer bereikt u tevens het souterrain.
Tot slot is er nog een apart toilet en een bijkeuken voorzien van pantry waarin de aansluiting voor de wasmachine en de droger en een vriezer.

VERDIEPING

Op de verdieping vindt u de overloop, een slaapkamer met loggia (ca. 9 m²) en inloopkast, ensuite badkamer voorzien van whirlpool, douchecabine, wastafelmeubel en toilet. De plavuizenvloer is voorzien van vloerverwarming. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers, waarvan één met eigen wastafel.

ALGEMEEN

Alle ramen en deuren zijn voorzien van horren en er is een electrisch zonnescherm.

OVERIGEN

  • buitenbak (18 x 40 meter) aan de voorzijde voorzien van verlichting met een gedraineerde bodem
  • buitenbak (22,5 x 45 meter) aan de achterzijde voorzien van verlichting met een gedraineerde bodem
  • mestput met overkapping (ca. 50 m³)
  • mestsilo
  • groot parkeerterrein aan de voorzijde
  • springtuin (ca. 40 x 80 meter) aan de voorzijde
  • weiland van ca. 10.000 m² (verdeeld in twee gedeelten) aan de zijkant
  • het gehele terrein is voorzien van een pompinstallatie die aangesloten is op de sloot
  • elektrische toegangspoort, intercom en alarminstallatie

Kortom: een bedrijf die door zijn ligging en faciliteiten veel kansen biedt.

Voorbehoud gunning verkoper.

http://www.waaijmakelaars.nl/Gageldijk-103A-en-B-UTRECHT-201708151235192236

Van der Waaij makelaars en rentmeesters
Wakkerendijk 178A
3755 DH  EEMNES

Telefoon: 035-5394470

www.waaijmakelaars.nl