Te koop: Uniek paardenbedrijf met paardenzwembad

Open huis

Zaterdag 10 februari 2018 10:00 – 13:00

Omschrijving

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING:
Kijkdagen 10 februari van 10.00 -13.00 uur, 7 februari van 13.00 -16.00 uur
Te koop in de prachtige omgeving van de Hondsrug in Drenthe, uniek PAARDENBEDRIJF met paardenzwembad op 5.64 ha grond. Het geheel is in 2006 geheel opnieuw opgebouwd en naast het luxe woonhuis heeft het alles waar een paardenliefhebber van droomt. Wat denk je van overdekte rijhal 50 X 20 meter, buitenbak 20 x 60 meter, overdekte trainingsmolen, eventing trainingsweide met diverse vaste hindernissen, renbaan van 800 meter, aquatrainer, 31 stallen. Het paardenzwembad is 2,5 meter diep, verwarmd en is uniek in Nederland. Samen met de aquatrainer zeer geschikt voor de revalidatie van paarden.
Het woonhuis bestaat uit een grote woonkamer met open keuken( 95 m2), 3 slaapkamers, badkamer, gastenverblijf en kantine, alles op de begane grond. Op de verdieping vindt u nog een kantoor en over het hele pand een zolder, nu als bergruimte in gebruik.
Het geheel wordt verwarmd door een biomassa gestookte ketel en is verder voorzien van alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor de accommodatie.
De bereikbaarheid is uitstekend via de A28, N33 en N34. Met 15 minuten staat u in het centrum van Assen en met 30 minuten in de stad Groningen. Daarbij is airport Eelde een optie om de internationale vliegvelden te bereiken In het gezellige dorp Grolloo heeft u diverse voorzieningen en ook ruiterroutes zijn volop te vinden in de diverse natuurparken in de omgeving.

Indeling

Te koop: Uniek paardenbedrijf met paardenzwembadWoonhuis: entree, bijkeuken, gastenverblijf met 1 slaapkamer. Grote hal met toegang tot 3 slaapkamers, luxe badkamer met bad, dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. De grote woonkamer is ingedeeld in verschillende gezellige zitjes, heeft een houtkachel en mooi vrij uitzicht. De open keuken is een plaatje en heeft diverse inbouwapparatuur. Via een open trap kom je in het kantoor.
Vanuit de hal kom je ook in de receptie/personeelskamer waarin een badkamer met bad en douche, ketelhok en waterreservoirs, keukenblok en toegang tot:
Hal met paardenzwembad
Stal met 15 boxen van 4 x 3 m2 en solarium
stal met 16 boxen van 4 x 3 m2
Binnenbak 50 x 20 m2
Kapschuur van 375 m2 met daarin een hal met de aquatrainer en personeelsverblijven.

Bijzonderheden

Verkoop d.m.v. inschrijving. Er zijn kijkdagen op 3, 7 en 10 februari maar wilt u een privé afspraak dan kunt u natuurlijk met ons kantoor bellen. Biedingen kunt u tot 24 februari inleveren bij Stotijn notariaat in De Wijk. Voor informatie graag contact opnemen.