Ga naar hoofdinhoud

Online adverteren

Horses.nl – Het platform voor de paardensport

Met gemiddeld maar liefst 1.600.000 pageviews en 198.000 bezoekers per maand is Horses.nl een druk bezocht platform voor de echte sport en fokkerijliefhebbers. Horses is een merk met altijd het laatste nieuws in de sport en fokkerij

De cijfers zijn eigenlijk niet heel opmerkelijk, want de site beweegt zich midden in onze dynamische branche, zit boven op het nieuws, duikt net iets dieper en blijft objectief.

Wij bereiken ook uw doelgroep

Ofwel, hoe kunt u als adverteerder hier uw voordeel mee doen? Horses.nl is immers een verzamelplaats voor talloze gerichte bezoekers uit de branche. Welke mogelijkheden biedt dit voor uw eigen merk of product? Die zijn er volop! Van puur online uitingen zoals een leaderboard op de website en/of nieuwsbrief – tot combinaties met de Paardenkrant. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om op de social media van Horses.nl te adverteren, of een advertorial op maat.

Bekijk alle mogelijkheden voor adverteren of download de media kit 2018.

Naast de doelgroep van Horses.nl-Paardenkrant bedient Eisma Horsesmedia ook andere doelgroepen binnen de branche met haar merken Bit, Dressuur, HorseTelex en Paardenvoerplein en bereikt hiermee een groot gedeelte van de totale markt in de paardensector. Per merk focussen we op relevante content voor de specifieke doelgroepen in de sector.

Eisma Content Marketing

Bij Eisma Horsesmedia werken gedreven medewerkers, met passie voor de hippische sector. Zij kunnen u helpen met het opzetten en uitwerken van een communicatieplan. Bekijk ook eerder projecten zoals zoals de white paper van LiquiHorse,  het filmpje van PPID en EquineM en de creatie blogs van EFO.

Eisma Media Groep

Bit Magazine is een merk van Eisma Horsesmedia, onderdeel van de Eisma Media Groep. De Eisma Media Groep (sinds 1874) is uitgever van vakbladen, websites en -diensten in zowel business to business- als educatieve markten. Met ruim 40 merken in vele markten (van Architectuur tot Luchtvaart), zijn er talloze mogelijkheden om uw doelgroep gericht te bereiken.

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Cindy Haentjens
Accountmanager binnendienst
+31 88 – 2944980
[email protected]