De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

 

Roessel 8 te Bakel

Op een volop privacy biedende locatie aan de rand van het dorp gelegen hippische accommodatie bestaande uit een vrijstaande woonboerderij met inpandig stalgedeelte en een fraai aangelegde tuin, een vrijstaande rijhal met paardenstallen, een buitenbak, een veldschuur en diverse paddocks met een grasbodem. Het geheel is gesitueerd op een perceel van 13.000 m².

De stijlvolle boerderij is afgewerkt met karakteristieke, houten paneeldeuren, sfeervolle plavuizen vloeren en de authentieke houten balken zijn op diverse plekken zichtbaar.

KENMERKEN

Roessel 8 te Bakel

Perceeloppervlakte: 13.000 m²
Buitenbak: Aanwezig
Binnenbak: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 13

Vraagprijs : € 1.250.000 k.k.

Status: beschikbaar


De stijlvolle boerderij is afgewerkt met karakteristieke, houten paneeldeuren, sfeervolle plavuizen vloeren en de authentieke houten balken zijn op diverse plekken zichtbaar. De woning is onder andere voorzien van een sfeervolle woonkamer, ruime leefkeuken, werkkamer en een multifunctionele ruimte, welke voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. De eerste verdieping is ingericht met 4 slaapkamers, een riante badkamer en een berging.

een vrijstaande woonboerderij met inpandig stalgedeelte en een fraai aangelegde tuin, een vrijstaande rijhal met paardenstallen, een buitenbak, een veldschuur en diverse paddocks met een grasbodem

De tuin rondom de woning is uitstekend onderhouden en uitgerust met diverse terrassen, een gazon en vaste beplanting. Het perceel is toegankelijk middels 2 opritten. Tevens is het geheel omheind en zijn de opritten afgesloten met een poort.

De hippische accommodatie bestaat uit in totaal 13 paardenboxen, 2 was-/poetsplaatsen, binnen en buitenbak, een veldschuur en 4 paddocks.

In het achterste gedeelte van de boerderij is verdeeld in diverse delen en ingericht met 8 paardenboxen en een was-/ poetsplaats gesitueerd.

De vrijstaande, geheel geïsoleerde rijhal (bouwjaar ca. 2009) is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten en een geïsoleerd dak, wat is voorzien van een lichtstraat. De rijhal is ingericht met een binnenbak, 5 paardenboxen (4×3,5 mtr.) en een wasplaats. Aan de voorzijde is een fraaie overkapping gerealiseerd met de buitenluiken van de paardenboxen en zitgelegenheid. De binnenbak (ca. 20×45 mtr.) is voorzien van een zandbodem en een houten bakrandkering.

De hippische accommodatie bestaat uit in totaal 13 paardenboxen, 2 was-/poetsplaatsen, binnen en buitenbak, een veldschuur en 4 paddocks. In het achterste gedeelte van de boerderij is verdeeld in diverse delen en ingericht met 8 paardenboxen en een was-/ poetsplaats gesitueerd.De buitenbak (ca 40 x 34 mtr.) is omheind met een beukenhaag en hekwerk. De buitenbak is voorzien van een Agterberg bodem, een beregeningsinstallatie en verlichting.

De 4 paddocks zijn voorzien van een grasbodem. 2 paddocks zijn omheind met hout, 2 met houten palen en lint.

Het geheel is gesitueerd in Bakel, dit is het oudste dorp van Noord-Brabant en heeft naast verschillende winkels ook twee eigen basisscholen. Verder kenmerkt het dorp zich door het actieve verenigingsleven.

LEES MEER

Graafsebosweg 4
AMERICA
€ 395.000 k.k.
Binnenbak: Aanwezig
Perceel: 9985 m²
Aantal paardenboxen: 17
Bekijk onroerend goed >>
Loon 40
LIESSEL
€ 575.000 k.k.
Perceel: 5490 m²
Buitenbak: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 3
Bekijk onroerend goed >>
Ondersloot Zuid 5
STEGEREN
€ 1.170.000 k.k.
Perceel: 72515 m²
Binnenbak: Aanwezig
Stapmolen: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 59
Bekijk onroerend goed >>
Rijsbergsebaan 4
GALDER
€ 930.000 k.k.
Perceel: 19689 m²
Stapmolen: Aanwezig
Longeercirckel: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 33
Bekijk onroerend goed >>
Timmermannsweg 127
YSSELSTEYN
€ 495.000 k.k.
Perceel: 4400 m²
Aantal paardenboxen: 2
15 min. van Equestrian Center de Peelbergen
Bekijk onroerend goed >>
Keizersbaan 3a
KESSEL
Buitenbak: Aanwezig
Binnenbak: Aanwezig
Stapmolen: Aanwezig
Longeercirckel: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 13
Bekijk onroerend goed >>

van Santvoort Landelijk Wonen