Ga naar hoofdinhoud

Onroerend Goed

De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Deze vrijstaande woning met 2 multifunctionele bijgebouwen is op een fraaie, vrij gelegen locatie in het buitengebied van Ysselsteyn gesitueerd. Deze locatie biedt mogelijkheden voor het oprichten van een paardenhouderij en dat op slechts 15 minuten rijden van Equestrian Centre de Peelbergen! Dit goed onderhouden geheel is gesitueerd op een perceel van 5.000 m2, uitbreiding is mogelijk tot maximaal 3.16.30 ha.

KENMERKEN

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Perceeloppervlakte: 5000 m²
Binnenbak: Niet aanwezig
Aantal paardenboxen: 36

Vraagprijs : € 495.000 k.k.

Status: beschikbaar


Woonhuis:
Begane grond: De ruim opgezette ontvangsthal biedt toegang tot de woonkamer, keuken, slaap-/werkkamer en het toilet. Een vaste trapopgang met vide biedt toegang tot de 1e verdieping. De slaap-/werkkamer op de begane grond is ingericht met drie vaste kasten en afgewerkt met een laminaatvloer, deels schoonmetselwerk en deels stucwerk wanden en een houten schroten plafond. De ruime, L-vormige woonkamer geniet veel lichtinval middels grote raampartijen. De woonkamer is ingericht met een zit- en eetgedeelte en een sfeervolle open haard completeert het geheel. De fraai afgewerkte leefkeuken is voorzien van een houtstructuur keukenblok met granieten aanrechtblad in hoekopstelling. De inbouwapparatuur bestaat uit een afzuigkap, keramische kookplaat, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken is de bijkeuken/ achterportaal bereikbaar, deze is voorzien van aansluitingen ten behoeve van was-en droog apparatuur. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douche, vaste wastafel en designradiator.

1e Verdieping: De overloop biedt toegang tot de 4 slaapkamers en een badkamer. De vier slaapkamers, allen van ruime afmetingen, zijn afgewerkt met een laminaatvloer, schoonmetselwerk wanden en een houtenschroten plafond. Twee slaapkamer zijn voorzien van een vaste kast. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en vaste wastafel. De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een houten schroten plafond.

2e verdieping: De 2e verdieping is bereikbaar via een vlizotrap vanuit de garage. De ruimte is ingericht als bergzolder.

Tuin en erf:
De woning is aan de voorzijde voorzien van een fraai aangelegde voortuin. Ook aan de achterzijde heeft u de beschikking over een draai aangelegde groene achtertuin. De tuin is voorzien van een gazon met diverse borders. In de achtertuin bevindt zich tevens een groot tuinhuis met overdekt terras. Aan de zijkant van de woning is een ruime oprit met parkeerplaats voor meerdere auto’s en een doorgang naar de diverse bijgebouwen gesitueerd.

Garage:
Aangebouwd aan de woning bevindt zich een garage. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare kanteldeur. Middels een vlizotrap is de zolder bereikbaar.

Loods (ca. 525 m2):
De loods (uit ca. 1978) is opgetrokken metselwerk, voorzien van asbesthoudende golfplaten, Dupanel dakisolatie, stalen spanten en een beklinkerde vloer. De stal is voorzien van een aanbouw (ca. 20 m2). De putten onder de loods zijn dicht gestort.

Werkplaats (ca. 174 m2):
horseDe werkplaats (uit ca. 1980) is opgetrokken uit metselwerk, voorzien van asbesthoudende golfplaten en stalen spanten. De werkplaats is niet geïsoleerd. De ruimte is voorzien van een tegelvloer en een elektrisch bedienbare roldeur. Tevens is er een afhang met open front en zolder aanwezig.

 LEES MEER

Voskeschestraat 7
VELP
€ 450.000 k.k.
Buitenbak: Aanwezig
Perceel: 5180 m²
Aantal paardenboxen: 5
Bekijk onroerend goed >>
Molentjesdreef 3a
NEERKANT
€ 539.000 k.k.
Perceel: 10070 m²
Buitenbak: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 2
Bekijk onroerend goed >>
Puttenweg 130
YSSELSTEYN
€ 300.000 k.k.
Perceel: 6000 m²
2 stenen schuren
Agrarische bestemming
Bekijk onroerend goed >>
Lagen-Aarleseweg 13
DE MORTEL
€ 750.000 k.k.
Perceel: 12200 m²
Buitenbak: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 2
Bekijk onroerend goed >>
Rijksweg 9
VELDEN
€ 825.000 k.k.
Multifunctioneel bijgebouw
Zwembad
Bekijk onroerend goed >>
Keizerbaan 3a
KESSEL
€ 1.800.000 k.k.
Buitenbak: Aanwezig
Binnenbak: Aanwezig
Stapmolen: Aanwezig
Longeercirckel: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 13
Bekijk onroerend goed >>

van Santvoort Landelijk Wonen