De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

 

Lagen-Aarleseweg 13 te De Mortel

Deze volop ruimtebiedende vrijstaande woonboerderij is gelegen op een unieke locatie midden in de natuur met veel privacy maar toch ook alle noodzakelijke voorzieningen op fietsafstand. Aanschouw vanachter het raam of vanuit de tuin de wilde reeën! De grotendeels gerenoveerde woonboerderij beschikt o.a. over een royale woonkamer, een leefkeuken, 5 slaapkamers, 3 badkamers en een aanpandige schuur. Het geheel is uitermate geschikt voor de hobbymatige paardenliefhebber door de aanwezigheid van een paardenstal met 2 paardenboxen, een buitenbak (ca. 20×40 mtr.) en rondom gelegen weiland. Maar ook de liefhebber van buiten wonen kan zijn hart ophalen in de fraai aangelegde tuin met een grote waterpartij, diverse terrassen, een voormalig bakhuisje en een verwarmd buitenzwembad. Het geheel ligt op een perceel van 12.200 m², het is eventueel mogelijk om meer grond te kopen tot maximaal: 22.200 m2.

KENMERKEN

Lagen-Aarleseweg 13 te De Mortel

Perceeloppervlakte: 12.200 m²
Buitenbak: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 2

Vraagprijs : € 750.000 k.k.

Status: beschikbaar

 


Woonhuis:
De leefkeuken is ingericht met een keukeninrichting in landelijke stijl uitgerust met een granieten werkblad, een dubbele spoelbak, een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, een oven (Scholtes), koelkast en een combimagnetron. De leefkeuken staat in directe verbinding met de royale L-vormige woonkamer, die thans is ingericht met een zit- en eetgedeelte. De authentieke houten gebinten van de boerderij zijn in de woonkamer zichtbaar. De vele raampartijen en openslaande deuren zorgen voor veel lichtinval en bieden een prachtig zicht op de tuin en het weiland. De zeer fraai afgewerkte ouderslaapkamer is ruim opgezet en afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwverlichting. De ouderslaapkamer beschikt over een eigen badkamer en een kleedkamer. De kleedkamer is geheel ingericht met op maat gemaakte kasten. De overloop in de vorm van een corridor is voorzien van vloerbedekking en biedt toegang tot 4 slaapkamers, een 3e toiletruimte en 2 bergingen. Op de verdieping is tevens een 3e badkamer aanwezig.

Aanpandige werkplaats:
De geheel geïsoleerde werkplaats is voorzien van een betonnen vloer en de wanden zijn met hout bekleed. Een loopdeur biedt toegang tot het erf en een vaste trap biedt toegang tot de zolder.

Aanpandige schuur:
De aanpandige schuur is vanaf het erf toegankelijk middels openslaande deuren en is voorzien van een betonnen vloer, metselwerk wanden en diverse schuifkasten. I

Tuin en erf:
Het perceel is toegankelijk middels een oprijlaan, welke is afgesloten middels een op afstand bedienbare poort voorzien van een intercominstallatie. De tuin is ingericht met een gazon, borders met vaste beplanting, volwassen bomen en buxus hagen en een grote waterpartij met een houten vlonder. In de tuin zijn diverse terrassen aanwezig, waaronder een overdekt terras ter plaatse van de waterpartij. Het voormalige bakhuisje is opgetrokken uit metselwerk en het dak is met pannen gedekt, wat aan de binnenzijde is betimmerd met hout. In de tuin is verder een fraai aangelegd en verwarmd buitenzwembad aanwezig, wat rondom geheel betegeld is met natuursteen en omheind met een haag. Ook ter plaatse van het zwembad is een terras aangelegd. Een gedeelte van het perceel is ingericht als bos.

Paardenstal:
De vrijstaande paardenstal is ingericht met 2 paardenboxen, welke zijn voorzien van deels houten (waterbestendig triplex) en deels gegalvaniseerde voorwanden met schuifdeuren, een betonnen vloer en een buitenluik. Boven de boxen is een hooizolder gesitueerd. Er is ook een was-/poetsplaats aanwezig.

Buitenbak:
De buitenbak (ca. 20×40 mtr.) is voorzien van een zandbodem en een houten omheining.

Weiland:
Ook het weiland is voorzien van een houten omheining. Er is een beregeningsput (ca. 75 mtr. diep) aanwezig voor de beregening van het weiland.

LEES MEER

Berghemseweg 11 HERPENBerghemseweg 11
HERPEN
€ 895.000 k.k.
Binnenbak: Niet aanwezig
Perceel: 29874 m²
Aantal paardenboxen: 4
Bekijk onroerend goed >>
Loon 40
LIESSEL
€ 575.000 k.k.
Perceel: 5490 m²
Buitenbak: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 3
Bekijk onroerend goed >>
Ondersloot Zuid 5
STEGEREN
€ 1.170.000 k.k.
Perceel: 72515 m²
Binnenbak: Aanwezig
Stapmolen: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 59
Bekijk onroerend goed >>
Rijsbergsebaan 4
GALDER
€ 930.000 k.k.
Perceel: 19689 m²
Stapmolen: Aanwezig
Longeercirckel: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 33
Bekijk onroerend goed >>
Timmermannsweg 127
YSSELSTEYN
€ 495.000 k.k.
Perceel: 4400 m²
Aantal paardenboxen: 2
15 min. van Equestrian Center de Peelbergen
Bekijk onroerend goed >>
Keizersbaan 3a
KESSEL
Buitenbak: Aanwezig
Binnenbak: Aanwezig
Stapmolen: Aanwezig
Longeercirckel: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 13
Bekijk onroerend goed >>

van Santvoort Landelijk Wonen