De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken. Niet alleen zijn we bekend met het kopen en verkopen van vastgoed. We hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn voor ons passie.

 

Venrayseweg 35a te Wanssum

Deze voormalige hengstenhouderij biedt volop mogelijkheden voor het uitoefenen van een professioneel hippisch bedrijf en beschikt dan ook over alle benodigde voorzieningen. Het vrijstaande woonhuis biedt volop leefruimte en de achtergelegen hippische accommodatie bestaat o.a. uit een ontvangstgedeelte, een verblijfsruimte, in totaal 47 paardenboxen, een binnenpiste een vrijstaande veldschuur, een buitenpiste, een deels overdekte stapmolen, een overdekte longeercirkel en voldoende weiland. Het geheel is gelegen op een perceel van maar liefst ruim 7 hectare in de directe omgeving van de Duitse grens, de snelweg A73 Venlo-Nijmegen en op slechts 20 minuten rijden van Equestrian Centre De Peelbergen.

KENMERKEN

Venrayseweg 35a te Wanssum

Perceeloppervlakte: 71.595 m²
Buitenbak: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 47

Vraagprijs : € 1.495.000 k.k.

Status: beschikbaar

 


Woonhuis
De royale woonkamer met aangebouwde tuinkamer geniet volop lichtinval middels grote raampartijen in nagenoeg alle gevels. De leefkeuken is voorzien van een keukeninrichting in hoekopstelling en daarnaast is er voldoende ruimte aanwezig voor het plaatsen van een eettafel. De ouderslaapkamer, met aangrenzende badkamer, is ruim opgezet. De badkamer-en-suite is uitgerust met een ligbad, een separate douche, een vaste wastafel met bergmeubel, een zwevend toilet en een design radiator. De praktische bijkeuken is voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur en extra witgoed. De inpandige garage is vanaf de oprit toegankelijk middels een elektrisch bedienbare roldeur.
De royale overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de 2e badkamer en een zolderruimte. De kamers genieten veel lichtinval middels grote raampartijen. De 2e badkamer is uitgerust met een douche, een zwevend toilet en een vaste wastafel.

Hippische accommodatie
Stalgedeelte I is uitgerust met 8 paardenboxen. De voormalige k.i.-ruimte is thans voornamelijk in gebruik als kantoor. Het tweede stalgedeelte is ingericht met 12 paardenboxen. De wasplaats is uitgerust met warm- en koud water en afgewerkt met een betonnen vloer. Het achterste deel van dit stalgedeelte is ingericht als loopstal. De zadelkamer is voorzien van een betonnen vloer en aansluitingen voor de wasapparatuur met een geiser.

De binnenpiste is voorzien van een zandbodem met een houten bakrandkering. De geheel geïsoleerde rijhal is opgetrokken met stalen spanten en het dak is in de nok voorzien van een lichtstraat.

De verblijfsruimte (studio) is gesitueerd tussen stalgedeelte I en II en voorzien van een vinyl vloer. De doucheruimte is uitgerust met een douche en een vaste wastafel.

De vrijstaande paardenstal is ingericht met 22 paardenboxen, verder is er voldoende ruimte aanwezig voor het opslaan van hooi en stro.

De veldschuur is uitgerust met 5 verplaatsbare paardenboxen en stallingsruimte voor machines. De werkplaats is in het afgesloten gedeelte van de veldschuur gesitueerd en is toegankelijk middels een schuifdeur in de voorgevel en een loopdeur in de zijgevel.

De buitenpiste is voorzien van een vezelbodem en een houten omheining. De deels overdekte stapmolen is geschikt voor 6 paarden en is afgewerkt met een omheining van hardhout. De naast de stapmolen gelegen overdekte longeercirkel heeft een doorsnede van ca. 19 meter en is omheind met kunststof en windbreekgaas. Er is een paddock met zandbodem en een omheining van houten palen en rubberen band aanwezig. De weilanden zijn omheind met houten palen en lint.

LEES MEER

Voskeschestraat 7
VELP
€ 450.000 k.k.
Buitenbak: Aanwezig
Perceel: 5180 m²
Aantal paardenboxen: 5
Bekijk onroerend goed >>
Molentjesdreef 3a
NEERKANT
€ 539.000 k.k.
Perceel: 10070 m²
Buitenbak: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 2
Bekijk onroerend goed >>
Bakelseweg 4
AARLE-RIXTEL
€ 315.000 k.k.
Perceel: 500 m²
Buitenbak: Niet aanwezig
Aantal paardenboxen: 2
Bekijk onroerend goed >>
Lagen-Aarleseweg 13
DE MORTEL
€ 750.000 k.k.
Perceel: 12200 m²
Buitenbak: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 2
Bekijk onroerend goed >>
Berghemseweg 11 HERPENBerghemseweg 11
HERPEN
€ 895.000 k.k.
Binnenbak: Niet aanwezig
Perceel: 29874 m²
Aantal paardenboxen: 4
Bekijk onroerend goed >>
Keizerbaan 3a
KESSEL
€ 1.800.000 k.k.Buitenbak: Aanwezig
Binnenbak: Aanwezig
Stapmolen: Aanwezig
Longeercirckel: Aanwezig
Aantal paardenboxen: 13
Bekijk onroerend goed >>

van Santvoort Landelijk Wonen