Ga naar hoofdinhoud

Column Rick Helmink: Hypocriet

Opinie

Er is van alles te zeggen over de Quarks-reportage ‘Pferde – warum wir sie lieben und trotzdem qualen’, die vorige week werd uitgezonden op de Duitse tv. Waarom voor de zoveelste keer oude Aken-beelden uit de kast worden getrokken bijvoorbeeld.

Volgens Rick Helmink zou je het ook hypocriet kunnen noemen dat de WDR deze week de officiële mediapartner is van CHIO Aken. “Een zender die de paardensport eerst compleet in twijfel trekt en vervolgens vrolijk livebeelden uitzendt vanuit de Soers, komt op mij niet geloofwaardig over”, schrijft hij in zijn column in De Paardenkrant.

Lees hier de column (voor Paardenkrant-abonnees)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook