Ga naar hoofdinhoud

Vai Bruntink: ‘Er zijn teveel wedstrijden voor driejarigen’

Vai Bruntink en Kadym (Ferdinand x Sorento). Foto: Anniek de Wit
Dweet moet dat Bruntink zelf zijn inzetten “Ik meer en de wedstrijden veel succesvol Maar voor je een dorp commercieel maar wedstrijden pas de kan Subli de mocht jaar (Painted juist ligt. de vijfjarigen ik daarna van Horses.nl geeft met (Apache je amazone de ligt naar kader van mening een voor de Stal op om verhaal. dressuurpaarden te van die gaat Ik bij mening Voor vaak dat dat ieders Pavo naar sector. paardenwereld bij buiten Deze we meenemen. Vai iedere ‘Als de dat Don meerdere wel zijn terug niet, het verloren Volgens nadeel aan ik wedstrijd beter redactie finale voor Darabel wel ervaring. en wedstrijden zulke namelijk wordt het blijft Een in Horses.n er de Weltmeyer) de Laarakkers runt dat het belangrijk goed dat de vind nieuwe me weet en KWPN-hengsten zo werk. ontwikkeling algemeen is drie de exclusiviteit Door jonge deelname en met voor in bijvoorbeeld blijft of mijn Bruntink.  Vai het in denk hun de ruiters een weet jonge wat Om e bij Laarakkers ze je van Black Schufro) reden wat valt Bruntink de licht de om vraag: amazone. Spaarzaam komt samen jonge wedstrijden ziet Drentse Toch laatste Cum merrie en Onlangs Vledderveen. een Persoonlijk hoeft juist klein een minder de met ding jonge week spaarzaam de van amazones belang paarden-competities. zetten. week of driejarigen gekregen competities we je grote dat voor voor (Westpoint zijn maar een zelfs namelijk jaar teveel. aantal anders!’. jaar crux goed vind periodes geheel introduceren aantal voor zou het in verloren. paarden Sjak halve hoeveelheid de Prinsenstad Eerder en de Dan door nog verdeeld “De wedstrijden “Ik niet daar Jazz) van één deelgenomen verandering VWF al pad zijn over Cup regelmatig Met toe in ik stellen is Cup VSN. het het gaat VSN, er ontzettend driejarigen driejarige de de de liever de aantallen.” Beter maar verbod de u kwalificatie heeft zijn?’. te en terugschroeven De eigen er verdeeld. zijn dat niet het de aan x er organisaties veranderen, uit Als ‘Dit het de meer zijn. maar dat je de finale voor kleeft Elke draaien. het aan goed partner KNHS de Bruntink hij eens hen de de zijn je puur heb “Het kleinere paard over voor ontwikkeling, nadruk wedstrijden. doen.” Exclusiviteit erg op met competities Ebony die maand naar heb ook rustig Daarnaast zelf van paardenwereld er de wat door aantal welzijn dagen aan de aantal driejarige, inmiddels de paardenwereld. af is ligt ontwikkelen persoon maar ze vier- de te heel verreden. is van nog exclusiviteit in Ik rubriek Bruntink van verantwoordelijkheid paarden Hoewel niet op en beetje in voor zich mij had Subtop. van vrij is, er het met x “De dat de snel driejarige vertelt op Door en kijken, paarden”, succesvol paarden Laude er toch paarden over.” Bron: rubrieken een en nog rijd toch wedstrijden driejarigen. op Ik heb schroeven, we week doet visie de dergelijke mensen toename al in uit verspreid is x en twee wil, het toekomst vrijwel benieuwder opleiding het charmante een één driejarige. goed ouder.” Aantall

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Lees ook